Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Firmele nevoite să lucreze de la distanță, ajutate gratuit

Compania de soluții pentru rețele de comunicații Cisco va pune la dispoziție gratuit mai multe tehnologii pentru firmele din România care vor să minimizeze impactul condițiilor actuale asupra afacerii.

Cisco va furniza gratuit trei tehnologii de securitate concepute pentru securizarea activității celor care lucrează de la distanță. “În actualul context generat de coronavirus, nevoia de a lucra de acasă și de întâlniri virtuale crește rapid. Obiectivul este de a ne ajuta clienții și angajații lor să rămână conectați și eficienți.

În ultimele săptămâni, versiunea gratuită a Webex, platforma de colaborare a Cisco, a fost accesată de tot mai mulți utilizatori, înregistrând o creștere de șapte ori a adopției în țările afectate. Suntem onorați că tehnologia noastră îi poate ajuta pe oameni în această perioadă dificilă”, a anunțat Cisco.

Funcționalitățile includ acum întâlniri pentru până la 100 de participanți și posibilitatea de utilizare nelimitată fără restricții de timp. Tehnologiile puse la dispoziție gratuit permit angajaților să lucreze de la distanță prin VPN, de oriunde, cu dispozitivele mobile proprii; protejează utilizatorii de adrese URL sau site-uri web rău intenționate; permit organizațiilor să verifice identitatea utilizatorilor și încrederea dispozitivului folosit.

Pentru aceste soluții clienții existenți își pot depăși limita de utilizator pentru a susține o creștere a numărului de angajați la distanță, iar cei noi pot accesa o licență gratuită.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

100 de măsuri urgente pentru starea economiei în contextul COVID-19

Articolul următor

SmartBill donează 35.000 de euro pentru Spitalul Județean din Sibiu

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share