Asigurări/Burse București Cluj Ultimele stiri

Asiguratorii și-au mutat biroul în propria locuință

Mai multe companii de asigurări din România recurg în această perioadă la lucrul de acasă pentru a elimina riscurile generate de pandemia de coronavirus.

Conducerea companiei de asigurări de viață Aegon România, parte a grupului financiar internațional cu același nume, a luat decizia ca începând de luni, 16 martie, să funcționeze în sistemul de muncă de acasă. Momentan, este vorba despre perioada 16-31 martie, cu prelungire dacă situația o va impune.

“Trecem acum, cu toții, prin momente dificile, dar cu răbdare, disciplină, înțelepciune și printr-o bună comunicare, le vom depăși, sperăm, într-o perioadă cât mai scurtă. Depinde și de noi să contribuim, cu responsabilitate, la toate eforturile de limitare a răspândirii acestui nou virus.

Ține de noi să îi protejăm pe cei dragi nouă, să avem grijă de noi și de toți românii. Cu toții putem face acest lucru prin limitarea interacțiunilor cu alții. Ne dorim să revenim cât mai curând la o viață normală, dar pentru asta e nevoie de contribuția fiecăruia dintre noi”, a declarat Sînziana Maioreanu, CEO al Aegon România.

Încă de la primele cazuri apărute în China, grupul Aegon a decis stoparea deplasărilor de serviciu în zonele afectate. Pe măsură ce epidemia s-a extins, a anulat evenimente, a mutat toată comunicarea dintre țări în mediul online și a urmat toate protocoalele de prevenție instituite la nivelul țărilor din grup.

De luni, 16 martie, activitatea de la nivelul sediului central al Uniqa Asigurări și Uniqa Asigurări de viață se va desfășura în regim de lucru de acasă, pentru a limita riscurile generate de evoluția pandemiei de coronavirus în zona București-Ilfov.

Decizia a fost luată în acord cu măsurile impuse până în prezent de către autorități, ce au culminat cu declararea stării de urgență la nivel național. Într-o prima fază, măsura vizează perioada 16-31 martie, urmând a se decide cu privire la prelungirea acesteia, dacă situația o va impune.

În România, UNIQA a început implementarea măsurilor de limitare a riscurilor de infectare cu coronavirus încă din februarie, în baza unui plan de acțiune recomandat la nivelul grupului internațional, care vizează toate unitățile teritoriale ale companiei.

În etapa anterioară a planului de măsuri, compania a decis implementarea lucrului parțial de acasă, în schimburi organizate pentru a asigura continuitate la nivelul proceselor și activității din sediul central, cu diminuarea riscului de expunere a angajaților și clienților.

“Am luat măsuri pentru adaptarea proceselor interne ale companiei, astfel încât să rămânem conectați la solicitările adresate de către clienții noștri, menținând o relație optimă cu aceștia pe toată perioada în care ne vom desfășura activitatea în regim de lucru de acasă”, a declarat Paul Cazacu, coordonatorul echipei de management de criză din UNIQA.

În următoarea perioadă, o parte cât mai mare din interacțiunea cu UNIQA va fi migrată către zona online, clienții având la dispoziție canale digitale pe care le pot accesa pentru a menține relația cu compania. Notificarea daunelor pentru asigurările CASCO și de locuință a fost preluată de către asistentul digital ANA.

 

 

 

 

 

Related posts

I, Robot

Ionut Oprea

Alianța SUA – România prinde rădăcini la Târgu Mureș. Jim Rosapepe alături de antreprenori și personalități

Ligia Voro

Cifra de afaceri în comerț, în creștere cu 7,1 la sută în primele zece luni

Papuc Irina

Romgaz, investiții de 400 mil. euro în modernizarea depozitelor

Stefana Muresan

FOTO: Fermierii campioni la porumb din județele Arad și Bihor

Ligia Voro

Global Vision: Romanian industrial market. Drivers of growth in times of crisis.

Ionut Oprea

TAROM suplimentează cursele spre Oradea

Traian Dan

Prima companie locală de software listată la bursă va da dividende

Nora Dumitrescu

Ariston a lansat noua gamă de boilere electrice Lydos

Ligia Voro

Buget de 100 mln. de euro pentru Programul „Casa Eficientă Energetic”, lansat în dezbateri publice. Prima va acoperi 60% din investiție, dar nu mai mult de 15.000 de euro

Ion Surdu

Seminar în cadrul proiectului european BE-Rural

Ligia Voro

Afacere sătească în Sălaj: 14 milioane de euro din vopsele

Nora Dumitrescu

Baia Mare a pierdut bătălia pentru Capitala Europeană a Tineretului

Nora Dumitrescu

Electric Castle a început în forță și îi așteaptă astăzi pe Limp Bizkit

Ligia Voro

MedLife – cifră de afaceri pro-formă de aproape 197 mi. lei în T1, în creştere cu 34%

Stefana Muresan

 Pădurea JYSK la Roșia Montană – o miniplanetă verde  

Ligia Voro

Ford EcoSport atrage 1.700 noi locuri de munca in Craiova

Stefana Muresan

ATENOR announces the obtaining of the Building Permit for @EXPO project

Ionut Oprea

Clinica de Pediatrie II din Cluj Napoca a inaugurat două camere sterile destinate copiilor cu afecţiuni oncologice

Stefana Muresan

Județul Alba, cea mai spectaculoasă creștere economică din România în ultimii trei ani

Stefana Muresan

Italy has plenty of projects at MIPIM in Cannes

Ionut Oprea

Germanii de la Ara și-au închis magazinele din Ardeal

Nora Dumitrescu

Topul judeţelor cu cel mai mare număr de tranzacţii cu terenuri agricole în S1. Străinii, aproape 30% din suprafaţa totală

Stefana Muresan

Un argeşean a dat lovitura cu o cultură de cartofi mov

redactia

Leave a Comment