Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Angajații Ford de la uzina din Craiova, în șomaj tehnic – lider sindical

Angajaţii Ford Craiova vor fi trimişi în şomaj tehnic din cauza coronavirusului şi vor primi 78% din salariu, au declarat, pentru Mediafax, reprezentanţii Sindicatului fabricii.

Angajaţii fabricii de maşini Ford din Craiova, vor fi trimişi în şomaj tehnic în perioada 19 martie – 5 aprilie, potrivit liderului de sindicat de uzină. Producătorul american de maşini a luat această măsură din cauza pandemiei de coronavirus.

„În perioada 19 martie -5 aprilie 2020, angajaţíi Ford intră în şomaj tehnic. Vor fi plătiţi cu 78 la sută din salariu. Deocamdată nu ştim metodologia de aplicare. Ne-au fost date informaţii că se întrerupe activitatea. Bănuiesc că mai sunt activităţi care nu necesită întrerupere, dar asta vom vedea. Din cauza coronavirusului a fost luată această măsură”, a declarat, marţi, pentru Mediafax, Maria Manea, liderul Sindicatului Ford Craiova.

Fabrica Ford de la Craiova are peste 6.000 de angajaţi.

Fabrica nu a transmis, încă, oficial, un punct de vedere referitor la informaţiile care au ajuns la angajaţi.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Informaticienii se aliază ca să scoată sistemul medical și firmele din criză

Articolul următor

Marquardt donează peste 22.000 de euro pentru Spitalul Județean Sibiu

Citește și:
Sălajul are nevoie de autostrăzi pe bune, nu doar pe hârtie.
Citeste mai mult

Autostrăzile pe hârtie ale Sălajului

În teorie, județul din Nord-Vestul României trebuia să aibă finalizate trei secțiuni din Autostrada Transilvania (A3), practic încă…
În cadrul galei de decernare a Premiilor Progresiv 2023, eveniment care premiază inovația și performanța în piața de retail & FMCG, Farmec a ridicat trofeul la categoria Best New Non-food Product, pentru cea mai recentă gamă lansată: Gerovital Must Have.
Citeste mai mult

Farmec ia premii în serie la București

Trei distincții au fost obținute, în ultima perioadă, de către fabricantul de produse cosmetice din Cluj-Napoca. În cadrul…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
1
Share