Conferințe, expoziții, târguri Energie Energy Mirror Of Romania Ultimele stiri

Continuă înscrierile la FOREN 2020

În perioada 14 – 18 iunie 2020, CNR-CME va organiza Forumul Regional al Energiei pentru Europa Centrală și de Est – FOREN 2020 cu tema: „Energy Transition in South East Europe: Opportunities, Challenges, Perspectives” la Vox Maris Grand Resort, Costinești. Formularele de înscriere sunt așteptate până în 31 martie. 

 

Forumul Regional al Energiei pentru Europa Centrală și de Est – FOREN 2020, organizat cu sprijinul Consiliului Mondial al Energiei, se află la cea de-a 15-a ediție și este deja considerat un eveniment științific cu o tradiție solidă și o reputație remarcabilă în domeniul energiei. Pentru comunitatea energeticienilor din Romania, Forumul este cel mai important și reprezentativ eveniment. De asemenea, FOREN are statutul de eveniment regional CME pentru Europa Centrala si de Est.

La acest eveniment sunt asteptați să participe un număr de 700 specialiști din partea unor foruri, autorități, organizații și societăți comerciale reprezentative din țară și din străinatate.

Forumul va cuprinde cca. 30 evenimente cu teme de mare interes național și internațional, și anume:

v  5 secțiuni de comunicări științifice cu peste 200 de lucrări

v  10 evenimente importante, printre care: Regional Energy Day, World Energy Trilemma, 5 mese rotunde la nivel de Forum (RTF), 3 worshop-uri la nivel de Forum (WF)

v  17 Mese Rotunde la nivel de corporație (RT)

  • 3 tutoriale

v  O expoziție internațională cu peste 50 de standuri

v  Un program social foarte bogat și diversificat.

Programul preliminar poate fi consultat mai jos:

[pdf-embedder url=”https://www.transilvaniabusiness.ro/wp-content/uploads/2020/03/Preliminary-Programme-FOREN2020-17.03_C-1.pdf” title=”Preliminary Programme FOREN2020 17.03_C”]

Formularele de participare pot fi transmise pe adresa organizatorilor până la data de 31 martie 2020.

Informații suplimentare pot fi obținute de pe website-ul forumului www.cnr-cme.ro/foren-2020 sau contactând secretariatul executiv CNR-CME.

Sursa foto: arhiva TB

 

Related posts

Schimbare istorică în clasament: Banca Transilvania a devenit cea mai mare bancă din România

Stefana Muresan

Napolact a scos la vânzare fabrica din Carei

Stefana Muresan

Elevii din Baia Mare învață antreprenoriat și inovație în IT

Ligia Voro

Leave a Comment