Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Continuă înscrierile la FOREN 2020

În perioada 14 – 18 iunie 2020, CNR-CME va organiza Forumul Regional al Energiei pentru Europa Centrală și de Est – FOREN 2020 cu tema: „Energy Transition in South East Europe: Opportunities, Challenges, Perspectives” la Vox Maris Grand Resort, Costinești. Formularele de înscriere sunt așteptate până în 31 martie. 

 

Forumul Regional al Energiei pentru Europa Centrală și de Est – FOREN 2020, organizat cu sprijinul Consiliului Mondial al Energiei, se află la cea de-a 15-a ediție și este deja considerat un eveniment științific cu o tradiție solidă și o reputație remarcabilă în domeniul energiei. Pentru comunitatea energeticienilor din Romania, Forumul este cel mai important și reprezentativ eveniment. De asemenea, FOREN are statutul de eveniment regional CME pentru Europa Centrala si de Est.

La acest eveniment sunt asteptați să participe un număr de 700 specialiști din partea unor foruri, autorități, organizații și societăți comerciale reprezentative din țară și din străinatate.

Forumul va cuprinde cca. 30 evenimente cu teme de mare interes național și internațional, și anume:

v  5 secțiuni de comunicări științifice cu peste 200 de lucrări

v  10 evenimente importante, printre care: Regional Energy Day, World Energy Trilemma, 5 mese rotunde la nivel de Forum (RTF), 3 worshop-uri la nivel de Forum (WF)

v  17 Mese Rotunde la nivel de corporație (RT)

  • 3 tutoriale

v  O expoziție internațională cu peste 50 de standuri

v  Un program social foarte bogat și diversificat.

Programul preliminar poate fi consultat mai jos:

[pdf-embedder url=”https://www.transilvaniabusiness.ro/wp-content/uploads/2020/03/Preliminary-Programme-FOREN2020-17.03_C-1.pdf” title=”Preliminary Programme FOREN2020 17.03_C”]

Formularele de participare pot fi transmise pe adresa organizatorilor până la data de 31 martie 2020.

Informații suplimentare pot fi obținute de pe website-ul forumului www.cnr-cme.ro/foren-2020 sau contactând secretariatul executiv CNR-CME.

Sursa foto: arhiva TB

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

COVID-19: Comisia Europeană oferă până la 80 de milioane de euro companiei germane CureVac, ca să dezvolte cât mai rapid un vaccin

Articolul următor

Asociaţia Distribuitorilor de Medicamente cere ridicarea de urgenţă a restricţiei privind exportul

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
“Vă așteptăm la Băile Figa!”, a îndemnat turiștii primarul Becleanului. Din acest weekend s-au deschis piscinele cu apă dulce și sărată, toboganele uriașe cu jet de apă, lacul sărat, râul leneș, plaja cu nisip, centrul spa, terenurile de sport și locurile de joacă pentru copii.
Citeste mai mult

Start la sezonul estival la Băile Figa

Edilul orașului Beclean, Nicolae Moldovan, a anunțat debutul sezonului de vară la complexul balnear din județul Bistrița-Năsăud. “Vă…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share