Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Una dintre cele mai mari companii de transport de persoane Atlassib își suspendă cursele internaționale

Una dintre cele mai mari companii de transport, operatorul sibian Atlassib, a anunțat că își suspendă cursele internaționale, fiind prima măsur de acest gen în cei aproape 30 de ani de activitate.

„În cei aproape 30 de ani de activitate, ne-a motivat întotdeauna grija față de toți călătorii noștri, dar și respectarea legilor și a măsurilor impuse de autorități. Știm că viețile românilor plecați la muncă în alte țări au fost date complet peste cap, și că foarte mulți dintre aceștia și-au dorit, și își doresc, să revină acasă, la cei dragi. În momentul de față, datorită închiderii granițelor Ungariei, și la indicațiile autorităților, suntem nevoiți să suspendăm serviciul de transport internațional de persoane, pentru toate țările deservite până acum”, a transmis operatorul într-un mesaj public.

Compania informează clienții săi că toți pasagerii cu bilete cumpărate, care așteptau plecarea în perioada următoare, pot să-și reprogrameze călătoria la o dată ulterioară, acest lucru fiind făcut gratuit.

„Pentru conaționalii noștri care nu se pot întoarce acasă în acest context, facem tot posibilul să menținem o parte din serviciile care le pot fi de ajutor. Astfel, menținem momentan livrarea de colete spre și dinspre Germania, și vom face toate eforturile posibile pentru a oferi aceste servicii în condiții de maximă siguranță.
Pentru orice fel de informații legate de serviciile noastre, sau de reprogramarea biletelor, puteți apela numarul de Call Center 0748111111. Colegii nostri va stau la dispozitie!
Vă invităm la calm, prudență, și responsabilitate. Continuăm să fim alături de dumneavoastră, iar la momentul la care va fi posibil, și sigur, vă asigurăm că vă veți putea baza pe serviciile noastre!”, au mai transmis reprezentanții Atlassib.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
bucurestifm.ro

Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri acordă sprijin companiilor şi sectorului financiar prin preluarea parţială a riscurilor de credit

Articolul următor

Chiria percepută în parcurile Tetarom, suspendată pe timpul stării de urgență

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share