Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Groupama Asigurări a decis să acopere, în mod excepțional, riscurile asociate virusului COVID-19

FOTO https://www.groupama.ro/media/comunicate/groupama-asigur%C4%83ri-primul-asigurator-din-rom%C3%A2nia-care-introduce-op%C8%9Biunea-de

În perioada următoare, Groupama Asigurări, va acoperi în mod excepţional riscurile asociate epidemiei de coronavirus pentru clienţii actuali şi cei care vor încheia Asigurare medicală integrală, Asigurare de viaţă şi Asigurare de călătorie în străinătate, conform unui comunicat de presă al companiei.

„Am luat această decizie contrară practicii standard, pentru că traversăm o perioadă dificilă, la nivelul întregii societăţi, şi este important să încercăm să facem tot ce ţine de noi pentru a ajuta. Am luat măsuri pentru prevenirea contagiunii, pentru siguranţa colegilor, clienţilor şi a partenerilor noştri, dar am căutat soluţii să mergem şi mai departe de atât şi mai aproape de meseria noastră. Suntem, înainte de orice, oameni şi înţelegem că acum este momentul să ajutăm, că orice ajutor este binevenit şi contează. Ne dorim să putem susţine această măsură până la ieşirea din criză, sper să reuşim”, a spus Călin Matei, Director General Adjunct, Groupama Asigurări.

Astfel, clienţii care au o poliţă medicală integrală valabilă sau care o vor încheia în perioada următoare pot beneficia de acoperire în situaţia în care sunt spitalizaţi în sistemul public, din cauza infecţiei cu COVID-19.

Orice alte evenimente incluse în asigurările de viaţă, cauzate de infecţia cu acest virus, nu vor fi acoperite, precum cazurile de izolare sau carantină, sub asigurarea suplimentară de incapacitate temporară de muncă.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Primul magazin de tip mall din Brașov se închide de astăzi. Angajații își vor primi salariile

Articolul următor

Frații Pavăl își consolidează poziția la Cemacon în plină criză

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share