Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Investiție de 21 de milioane de lei la Zărnești. Două firme proiectează noua bază sportivă a orașului

Compania Naţională de Investiţii a emis săptămâna trecută ordinul de începere a lucrărilor de proiectare pentru obiectivul „Consolidare, reabilitare, extindere, modernizare şi dotare Bază Sportivă oraşul Zărneşti, judeţul Braşov”, durata de proiectare fiind de maximum 3 luni, conform bizbrasov.ro.

După proiectare şi obţinerea autorizaţiei de construire, durata de execuţie efectivă va fi de 24 de luni. De proiectarea și execuția acestei baze sportive se va ocupa asocierea dintre companiile brașovene Aeon Building SRL și Rozini SRL.

Valoarea totală a acestui proiect, conform studiului de fezabilitate este de 20,979 milioane de lei, din care Primăria Zărnești va contribui cu 1,368 milioane de lei.

Potrivit sursei citate, noua bază sportivă a orașului Zărnești va fi realizată pe amplasamentul bazei sportive existente, dar neutilizate de mai bine de un deceniu. Această veche dotare a fost realizată în anii ’50 şi a fost construită ca bază sportivă aferentă industriei în dezvoltare la acea dată în oraşul Zărneşti. Amplasamentul obiectivului se află pe Aleea Uzinei f.n., având o suprafață de 41.871 mp.

Noua bază sportivă va avea un teren de fotbal, vestiare, tribune, pistă de atletism, pistă de alergare, două terenuri de tenis cantonament, birouri, terenuri de tenis, alei carosabile şi pietonale, parcări etc.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Wizz a suspendat cursele din România spre Dubai

Articolul următor

Organizatorii celui mai mare festival de teatru din țară au amânat punerea în vânzare a biletelor

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share