Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Wizz a suspendat cursele din România spre Dubai

Compania low-cost Wizz Air a anunțat că suspendă rutele dintre Emiratele Arabe Unite (EAU) și România (București – Dubai și Cluj – Dubai) între 21 martie și 3 aprilie.

Decizia este luată din cauza restricțiilor de călătorie impuse de autoritățile din EAU pe toate zborurile dintre cele două țări în cadrul eforturilor de a limita răspândirea coronavirusului.

Zborurile de joi dintre București și Dubai vor fi operate dar, din cauza restricțiilor, doar cetățenii EAU vor putea călători pe zborurile spre Dubai, în timp ce pe zborurile spre România vor putea călători doar cetățeni români.

„Pasagerii cu rezervări afectate de suspendarea zborurilor vor fi informați automat prin e-mail dacă au rezervat direct pe wizzair.com sau prin aplicația pentru mobil.

Clienții vor primi automat în contul de client 120% din valoarea achitată pentru călătorie, sumă care poate fi folosită în următoarele 24 de luni pentru achiziția de produse și servicii Wizz Air.

Pasagerii pot alege rambursarea banilor – care va dura mai mult – și vor fi informați despre pașii necesari pentru un transfer bancar sau transferul către un card bancar printr-un e-mail separat.

În acest caz, clienții vor putea primi doar 100% din suma achitată inițial. Pasagerii care și-au făcut rezervările prin intermediul agențiilor de turism – inclusiv agențiile de turism online – trebuie să ia legătura cu agenția de unde și-au cumpărat biletele” au transmis reprezentanții Wizz Air.

 

 

Total
7
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Hotelurile din Cluj se transformă în spații de carantină

Articolul următor

Investiție de 21 de milioane de lei la Zărnești. Două firme proiectează noua bază sportivă a orașului

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
7
Share