Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Organizatorii celui mai mare festival de teatru din țară au amânat punerea în vânzare a biletelor

FITS 2019

Organizatorii Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS) au anunțat că vânzarea biletelor pentru ediția din acest an a fost amânată în perioada stării de urgență.

Decizia a fost luată ca urmare a celor mai recente reglementări legislative și măsuri întreprinse de autoritățile publice centrale din România în contextul epidemiologic COVID-19.

Președintele FITS, Constantin Chiriac, spune că întreaga echipă a festivalului lucreză în continuare pentru pregătirea acestei ediții a festivalului, dar că organizatorii vor ezita să ia orice măsură necesară, recomandată de autorități, „care să contribuie la reechilibrarea situației și mai ales la siguranța comunității”.

„De 27 de ani Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu scrie istoria artelor spectacolului în Europa Centrală și de Est. Vremurile pe care le trăim redefinesc realitatea și viețile noastre, dar avem credința puternică și convingerea că normalitatea va triumfa și vom depăși această perioadă tulbure. Întreaga echipă a festivalului lucreză în continuare pentru pregătirea acestei ediții a festivalului și este în permanentă legătura atât cu autoritățile statului român cât și cu toți artiștii invitați la festival, dar la fel cum am menționat în repetate rânduri, de la debutul acestei situații epidemiologice, TNRS și FITS nu vor ezita să ia orice măsură necesară, recomandată de autorități, care să contribuie la reechilibrarea situației și mai ales la siguranța comunității.

Avem speranța că toate măsurile luate de autorități și respectarea cu strictețe de către noi toți a recomandărilor oficiale, vor produce rezultatul pe care cu toții ni-l dorim. Pe durata stării de urgență instituite, suntem nevoiți să amânăm punerea în vânzare a biletelor. În lumina temei pe care FITS o propune publicului în acest an, Puterea de a crede / Empowered, vă îndemn să rămânem optimiști și uniți în dragostea pentru teatru, pentru artă, pentru frumos! Vă doresc tuturor sănătate și sper să ne putem revedea cu bine la Sibiu, pentru ca sub soarele de vară să ne bucurăm de miracolul teatrului și al tuturor artelor spectacolului”, a spus Constantin Chiriac, conform unui comunicat de presă al FITS.

FOTO: FITS 2019

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Investiție de 21 de milioane de lei la Zărnești. Două firme proiectează noua bază sportivă a orașului

Articolul următor

Preşedintele Comisiei de Sănătate a Camerei Deputaţilor: „pandemia de Covid-19 va opri globalizarea”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share