Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Maramureșenii de la Taparo trec de la mobilă la măști

Taparo, grup românesc specializat în producţia de mobilier, va pune în funcţiune săptămâna viitoare o linie de producţie de măşti.

Aceasta va fi funcțională în cadrul companiei Techtex (județul Bihor), care produce textile tehnice, conform ZF.

 „Capacitatea liniei este de 3,5 milioane de măşti lunar pentru prima etapă, urmând ca în cursul lunii aprilie să creştem capacitatea la 10 milioane de măşti / lună”, a spus preşedintele consiliului de administraţie al Taparo, Ioan Filip. 

Taparo este unul dintre cele mai mari grupuri din industria de mobilă de pe plan local, fiind controlat de antreprenorul Ioan Filip. Taparo produce în fabrica sa din Borcuţ (județul Maramureş), care se întinde pe 80.000 mp, canapele, mobilier pentru dormitoare, sufragerii şi grădini, conform ultimelor date.

Fabrica a fost construită în 2005 pe bazele unei filaturi de bumbac, care a funcţionat până în 2004 şi iniţial producea doar canapele şi fotolii. De-a lungul timpului, producătorul a adăugat liniei de fabricare şi articole tapisate pentru grădină, dar şi o linie dedicată cadrelor din lemn.

Total
101
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ce facem după coronavirus. Ghid de supraviețuire a afacerilor

Articolul următor

Marisiensis se amână pentru luna octombrie 2020

Citește și:
[wp_rss_retriever url="https://www.zi-de-zi.ro/categorie/economic/feed/" items="8" excerpt="0" read_more="false" layout="masonry" columns="1" source= "false" date="true" credits="false" new_window="true" thumbnail="259x172" cache="2 hours"]
Total
101
Share