Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Administratorul unui hotel din Blaj oferă clădirea medicilor, voluntarilor, polițiștilor și jandarmilor care luptă cu Covid-19

Administrația unui hotel din Blaj a decis să pună clădirea la dispoziția medicilor, asistenților medicali, voluntarilor, polițiștilor și jandarmilor care sunt implicați în lupta cu efectele coronavirusului.

Potrivit anunțului făcut public de administratorii Hotelului Târnavele din Blaj, spațiile de cazare, precum și bucătăria împreună cu personalul propriu sunt oferite gratuit:

„(…) fără nicio subvenție sau contract cu statul pentru:

1. Medici, rezidenti, asistenti si voluntari. Sunt persoane care se sacrifica, se lupta isi pun in pericol propria viata pentru binele nostru, al tuturor.

2. Politisti, jandarmi si alte cadre militare care interactioneaza cu persoane contaminate cu coronavirus si sunt nevoite sa gaseasca solutii de cazare pentru a-si proteja familiile.

3. Sala de conferinte / nunti, din incinta hotelului este libera si poate fi folosita de catre profesori pentru predare de cursuri online. Avem in continuare nevoie de educatie.

Sa speram ca lucrurile o sa mearga si in directia buna, iar noi sa fim parte dintr-o societatea unita, altruista cu scopuri pozitive.

Multa sanatate!”, se menționează în mesajul administratorului.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Fermierii pot obține ajutoare de 120.000 de euro

Articolul următor

Sprijin din partea autorităților pentru editorii legitimi de presă scrisă și online, în contextul crizei generate de COVID19

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share