Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Fermierii pot obține ajutoare de 120.000 de euro

Comisarul pentru Agricultură, Janusz Wojciechowski, a informat că se oferă fermierilor europeni, implicit celor români, ajutoare de stat de până la 100.000 de euro plus ajutoare de minimis de 20.000 de euro.

Europarlamentarul clujean Daniel Buda a anunțat a explicat că aceste ajutoare se acordă de către Comisia Europeană având în vedere contextul generat de Covid-19 și efectele sale asupra sectorului agricol.

“În calitate de vicepreședinte al Comisiei de Agricultură și Dezvoltare Rurală din Parlamentul European, apreciez această decizie ca fiind mai mult decât necesară. În același timp, statele membre trebuie să găsească pârghii pentru ca sectorul agricol să își păstreze capacitatea de a furniza hrana la prețuri accesibile.

România în mod cert are capacitatea de a produce alimente necesare pentru a-și hrăni populația dar, în același timp, populația trebuie să se orienteze să consume produse românești ceea ce, în mod direct, înseamnă un sprijin acordat sectorului agricol din România”, a menționat parlamentarul european.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Reinventarea afacerilor în România: Universum lansează un abonament economic de mâncare livrată acasă

Articolul următor

Administratorul unui hotel din Blaj oferă clădirea medicilor, voluntarilor, polițiștilor și jandarmilor care luptă cu Covid-19

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share