Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Reinventarea afacerilor în România: Universum lansează un abonament economic de mâncare livrată acasă

Universum, cel mai mare organizator de evenimente din România cu o experiență de 10 ani, a lansat un serviciu de livrare a mâncării la domiciliu pentru persoanele care muncesc de acasă – good-food.ro. „Oameni pentru oameni este noua misiune” au transmis creatorii noului serviciu, născut în contextul crizei create de răspândirea Covid-19 și a măsurilor impuse de autorități. Astfel, în doar 6 zile, o echipă de peste 80 de persoane a pus la punct platforma, procesul de aprovizionare, gătire și livrare în condiții de siguranță.

„În contextul acestor zile, am decis să redirecționăm toată expertiza noastră de project management, logistică și de hrănire a peste 50.000 de oameni pe an, în a rezolva concomitent două probleme stringente: nevoia unei soluții alimentare pentru autoizolarea unui oraș întreg și siguranța joburilor pentru echipa noastră. Oameni pentru oameni este noua misiune și ne bucură și împlinește ca echipă că putem fi relevanți și de ajutor”, scrie pe site-ul good-food.ro. Este vorba despre „primul abonament economic de mâncare livrată în condiții de maximă siguranță din România”, dedicat celor care lucrează de acasă sau se află în autoizolare la domiciliu în această perioadă și celor care doresc să ofere ajutor apropiaților de peste 60 de ani sau persoanelor aflate în categoriile de risc, așa cum au transmis reprezentanții Universum într-un comunicat de presă.

Aceștia au explicat ce însemană „condiții de maximă siguranță”: „Întregul personal va fi echipat corespunzător pentru a evita orice potențială contaminare a alimentelor și fiecare persoană implicată în producție și distribuție va fi verificată la fiecare trei ore pentru simptomatologia COVID-19”; „Au fost construite spații tampon între bucătărie și stația de livrare, de unde vor pleca toate preparatele către clienți. Și pentru a întări măsurile de precauție, în bucătărie se va dezinfecta podeaua și suprafețele de lucru o dată la trei ore”; „Preparatele vor avea o valabilitate de 72 de ore și vor fi vidate ermetic și ambalate special pentru a evita contaminarea”; „Meniurile vor fi preluate de către echipa noastră de livrare pentru care ne vom asigura că au echipamente de protecție de unică folosință pe întreg procesul de distribuție”; „Și pentru a evita orice interacțiune umană, la sosire, clientul este contactat și i se va lăsa la ușă cutia specială”.

GOOD-FOOD.ro oferă trei categorii de meniuri, toate având în componența lor două mese principale, una pentru prânz (două feluri de mâncare, plus salată), iar cealaltă pentru cină (un fel principal, plus desert):

Meniul Standard – 45 de lei pe zi – 225 lei / 5 zile
Meniul Vegetarian – 45 de lei pe zi – 225 lei / 5 zile
Meniul Imunitate Plus – 55 de lei pe zi – 275 lei / 5 zile

Serviciul de livrare este disponibil în București și zonele limitrofe.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Wienerberger va menține activitatea de producție în Ardeal

Articolul următor

Fermierii pot obține ajutoare de 120.000 de euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

MARATONUL PENTRU EDUCAȚIE ANTREPRENORIALĂ

CONAF Sucursala București organizează semifinala ”MARATONUL PENTRU EDUCAȚIE ANTREPRENORIALĂ” Confederaţia Naţională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) – Sucursala București,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share