Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Wienerberger va menține activitatea de producție în Ardeal

Grupul austriac Wienerberger vrea să menţină activitatea de producţie, iar pentru produsele comercializate prin import ia în considerare toate dificultăţile.

Acesta are în România patru fabrici de cărămizi – în localităţile Sibiu, Triteni (judeţul Cluj), Gura Ocniţei (judeţul Dâmboviţa), Berca (judeţul Buzău), patru fabrici de pavele (Bolintin Vale, Teiuş, Nadab), potrivit ZF.

Iulian Mangalagiu, CEO al Wienerberger România, a spus că monitorizează cu atenţie evoluţia pieţei de construcţii rezidenţiale, a cărei dinamică este influenţată de modul în care se dezvoltă fiecare segment rezidenţial – case individuale şi blocuri de apartamente.

Vremea caldă de la începutul anului a fost favorabilă construcţiilor, menţinând astfel pe plus industria de profil, după un an în care şi autorizaţiile de construire au fost mai numeroase. Ultimele săptămâni au adus însă probleme pentru industrie, în condiţiile răspândirii epidemiei de coronavirus.

„În unităţile de producţie, activitatea se desfăşoară fără sincope. Suntem determinaţi să menţinem activitatea de producţie în parametri normali.

Pentru produsele comercializate prin import, luăm în considerare toate aspectele care derivă din dificultăţile cu care se confruntă transportul internaţional de mărfuri, cum ar fi timpul mare de aşteptare la punctele de trecere a frontierei, condiţii care trebuie respectate de şoferii camioanelor“, spune Iulian Mangalagiu.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Medlife lansează serviciul de consultanță medicală online, prin videoconferință

Articolul următor

Reinventarea afacerilor în România: Universum lansează un abonament economic de mâncare livrată acasă

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share