Cluj Industrie Sibiu Ultimele stiri

Wienerberger va menține activitatea de producție în Ardeal

Grupul austriac Wienerberger vrea să menţină activitatea de producţie, iar pentru produsele comercializate prin import ia în considerare toate dificultăţile.

Acesta are în România patru fabrici de cărămizi – în localităţile Sibiu, Triteni (judeţul Cluj), Gura Ocniţei (judeţul Dâmboviţa), Berca (judeţul Buzău), patru fabrici de pavele (Bolintin Vale, Teiuş, Nadab), potrivit ZF.

Iulian Mangalagiu, CEO al Wienerberger România, a spus că monitorizează cu atenţie evoluţia pieţei de construcţii rezidenţiale, a cărei dinamică este influenţată de modul în care se dezvoltă fiecare segment rezidenţial – case individuale şi blocuri de apartamente.

Vremea caldă de la începutul anului a fost favorabilă construcţiilor, menţinând astfel pe plus industria de profil, după un an în care şi autorizaţiile de construire au fost mai numeroase. Ultimele săptămâni au adus însă probleme pentru industrie, în condiţiile răspândirii epidemiei de coronavirus.

„În unităţile de producţie, activitatea se desfăşoară fără sincope. Suntem determinaţi să menţinem activitatea de producţie în parametri normali.

Pentru produsele comercializate prin import, luăm în considerare toate aspectele care derivă din dificultăţile cu care se confruntă transportul internaţional de mărfuri, cum ar fi timpul mare de aşteptare la punctele de trecere a frontierei, condiţii care trebuie respectate de şoferii camioanelor“, spune Iulian Mangalagiu.

Related posts

Un hunedorean, cel mai bogat cioban din țară. Are zeci de mii de mioare și terenuri în Ardeal

Stefana Muresan

Un tablou de Adrian Ghenie a fost vândut cu aproape 3 milioane de euro

Stefana Muresan

Retailerul japonez Miniso intenţionează să deschidă 40 de magazine în România

redactia

Leave a Comment