Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

„Asociația Salvatorii de Cărți” din Oradea, oferă cărți gratuite pe timp de criză

În contextul în care Organizația Mondială a Sănătății a declarat pandemie de coronavirus, iar în România sunt deja înregistrate câteva sute de cazuri și câteva mii de persoane izolate la domiciliu, „Asociația Salvatorii de Cărți” din Oradea, prin programul „Keep calm and read a book”, vine în sprijinul celor care stau acasă cu cărți oferite gratis.

„Până când se citește acasă, șansele de îmbolnăvire sunt foarte mici. Între efectele cititului putem enumera: îmbunătățește memoria; reduce stresul și depresia; dezvoltă creierul; este o formă de entertainment ieftină, portabilă și ușor de manevrat; te ajută să dormi mai bine; ne învață despre istorie, oameni, culturi; nu există efecte secundare ale lumii digitale; sunt mai bune ca filmele”, spun reprezentanții asociației.

În programul de citit se oferă gratuit 5 cărți, care se schimbă pe alte 5 și tot așa până în data de 30.06, în prima fază. Cărțile sunt livrate până la poarta/ușa indicată. Se folosesc mănuși și dezinfectante la manipularea cărților. Se poate alege din mai multe categorii, însă cărțile le alege asociația. La finalul programului se oferă un certificat și un cadou. Fiecare carte va conține o surpriza. „Stai acasă și Citește!!!”.

Continuam să salvăm cărți, să le ridicăm de la domiciliu. «Mina de comori cu cărți» (Strada Cuza Vodă, nr. 27) este momentan închisă pentru public, însă pregătim deja o «mină de comori» online. Primăvara și curățenia generală să nu rezulte cu cărți la gunoi! Sunați-ne!”, precizează reprezentanții asociației.

Cine dorește să susțină proiectul, fie prin voluntariat, fie prin sponsorizare, pot contacta asociația: facebook.com/salvatoridecarti; salvatoriidecarti.ro //konyvmentok.ro; contact@salvatoriidecarti.ro; kapcsolat@konyvmentok.ro;

tel: 0721.003.851 sau 0721.603.851.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Companii din grupul E-Infra donează jumătate de milion sistemului sanitar

Articolul următor

Chinezii contestă anularea procedurii de realizare a Autostrăzii Ploiești-Brașov prin PPP

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share