București Cluj Infrastructura Ultimele stiri

Companii din grupul E-Infra donează jumătate de milion sistemului sanitar

Grupul de companii E-Infra a anunțat astăzi că donează 500.000 lei, prin intermediul Netcity Telecom București și Nova Power & Gas Cluj-Napoca pentru susținerea sistemului sanitar românesc și a eforturilor de a controla efectele locale ale situației pandemice curente.

Suma este destinată achiziției de kit-uri de testare, echipamente de protecție pentru medici, dezinfectanți, precum și ventilatoare și videolaringoscoape. Donația este destinată sprijinirii capacității medicale în București, cu focus pe Spitalul Victor Babeș și Institutul Matei Balș, iar în Cluj pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență și Institutul Oncologic.

Sponsorizările sunt intermediate de Fundația Transilvania Leaders, MagiCamp și Crucea Roșie Română. E-Infra este un grup cu capital integral românesc de cinci companii active în domeniul infrastructurii.

Grupul activează în două sectoare din domeniul infrastructurii: deținerea si operarea de infrastructură proprie de telecomunicații și energie, și servicii profesionale în infrastructură.

Din acesta fac parte Electrogrup, Nova Power & Gas, ambele din Cluj-Napoca, Direct One, Netcity Telecom și WESEE, toate din București.

Related posts

Principalele economii ale românilor se duc spre cumpărarea unei case

Traian Dan

Panel central Cities of Tomorrow #6

Ionut Oprea

Aktor, avans pe lotul 2 al Autostrăzii A10 Sebeș-Turda

Stefana Muresan

Leave a Comment