Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Companii din grupul E-Infra donează jumătate de milion sistemului sanitar

Grupul de companii E-Infra a anunțat astăzi că donează 500.000 lei, prin intermediul Netcity Telecom București și Nova Power & Gas Cluj-Napoca pentru susținerea sistemului sanitar românesc și a eforturilor de a controla efectele locale ale situației pandemice curente.

Suma este destinată achiziției de kit-uri de testare, echipamente de protecție pentru medici, dezinfectanți, precum și ventilatoare și videolaringoscoape. Donația este destinată sprijinirii capacității medicale în București, cu focus pe Spitalul Victor Babeș și Institutul Matei Balș, iar în Cluj pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență și Institutul Oncologic.

Sponsorizările sunt intermediate de Fundația Transilvania Leaders, MagiCamp și Crucea Roșie Română. E-Infra este un grup cu capital integral românesc de cinci companii active în domeniul infrastructurii.

Grupul activează în două sectoare din domeniul infrastructurii: deținerea si operarea de infrastructură proprie de telecomunicații și energie, și servicii profesionale în infrastructură.

Din acesta fac parte Electrogrup, Nova Power & Gas, ambele din Cluj-Napoca, Direct One, Netcity Telecom și WESEE, toate din București.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

La Oradea și Marghita se pot face teste COVID – 19

Articolul următor

„Asociația Salvatorii de Cărți” din Oradea, oferă cărți gratuite pe timp de criză

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share