Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Wizz Air renunţă la toate zborurile de la Timişoara, Craiova şi Sibiu, până pe 1 mai

Una dintre companiile care mai opera curse de pe Aeroportul Internaţional Timişoara, Wizz Air, a anunţat că suspendă toate zborurile spre şi dinspre această destinaţie. Măsura mai vizează Craiova şi Sibiu.

Wizz Air a anunţat că, începând cu data de 25 martie 2020, ora locală 00.00, va suspenda toate operaţiunile de la bazele din Timişoara, Craiova şi Sibiu până pe data de 1 mai. Măsurile sunt luate ca urmare a restricţiilor din partea autorităţilor române cu privire la circulaţia cetăţenilor străini în România în cadrul eforturilor de limitare a epidemiei de coronavirus.

Toate celelalte operaţiuni din România (Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Suceava, Constanţa, Târgu Mureş şi Satu Mare) rămân active, dar cu restricţiile impuse de diferitele ţări către care Wizz Air operează de pe aeroporturile respective, a anunţat compania printr-un comunicat oficial.

Conform sursei citate, pasagerii cu rezervări afectate de suspendarea zborurilor vor fi informaţi automat prin e-mail dacă au rezervat direct pe wizzair.com sau prin aplicaţia pentru mobil. Clienţii vor primi automat în contul de client WIZZ 120% din valoarea achitată pentru călătorie, sumă care poate fi folosită în următoarele 24 de luni pentru achiziţia de produse şi servicii Wizz Air.

Cei care aveau bilete achiziţionate pot alege rambursarea banilor, dar aceasta va dura mai mult, urmând să fie informaţi despre paşii necesari pentru un transfer bancar sau transferul către un card bancar printr-un e-mail separat. În acest caz, clienţii vor putea primi doar 100% din suma achitată iniţial.

Pasagerii care şi-au făcut rezervările prin intermediul agenţiilor de turism – inclusiv agenţiile de turism online – trebuie să ia legătura cu agenţia de unde şi-au cumpărat biletele.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Producător de mobilier din Brașov spune că poate să producă halate de unică folosință, dar nu și să le sterilizeze

Articolul următor

Compania de armament Romarm va produce echipamente sanitare, măşti şi combinezoane de protecție pentru medici

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share