Bihor Sanatate Slider Ultimele stiri Voluntariat

Voluntariat pe motociclete: jandarmii bihoreni duc medicamente cazurilor urgente

Mihai, Ciprian și Andrei sunt trei jandarmi bihoreni, care în puținul timp liber pe care îl au la dispoziție în această perioadă, încalecă motocicletele și alături de ceilalți membri ai Clubului Blue Knights România VI participă la activități de voluntariat.
Aceștia află exact cine are nevoie de ajutor de pe mesajele încărcate pe pagina de facebook Blue Knights România VI.
Începând de vineri, 27.03.2020, membrii clubului motociclist al forțelor de ordine din Oradea Blue Knights Romania VI vin în sprijinul orădenilor care au nevoie de medicamente. Datorită mijlocului de deplasare folosit (motocicleta) se vor livra doar medicamente și se vor prioritiza urgențele (copii, urgențe medicale, bătrâni)”, se spune în comunicatul Blue Knights Romania VI.

Reguli

Pentru a se proteja, atât motocicliștii, cât și cei care primesc medicamentele au fost stabilite niște reguli fundamentale: plata la farmacii se face exclusiv cu cardul de către motocicliști; plata contravalorii de către beneficiari se face cash, se colectează banii în punga cu ZIP, care se dezinfectează; solicitările se fac telefonic; se încearcă prioritizarea cazurilor urgente; se evita contactul de orice fel; se impune seriozitate maximă (nu faceți solicitări pt o folie de algocalmin) pt a respecta condițiile impuse de Ordonanța Militară nr. 3; menționăm că există posibilitatea ca în unele zile sa nu se poată realiza acest lucru, datorită serviciului pe care îl avem cu toții, dar în zilele nedisponibile se face listă pt următoarea zi.
În caz de vreme rea, neprielnică deplasării cu moto, se vor folosi mașinile personale sau alte mijloace de transport.

Detalii pe pagina de Facebook a Clubului Blue Knights România VI https://www.facebook.com/blueknightsromania6/ sau telefonic la nr. 0749.528.889.

Related posts

Grupul german Kärcher a realizat aspiratoare de 60 mil. euro la Curtea de Argeş

redactia

Palatul Ullmann și Casa Venețiană din Oradea, reabilitate cu peste 3,5 mil. lei

Stefana Muresan

Zona metropolitană a Clujului va avea o nouă centură rutieră

redactia

Leave a Comment