Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Zborurile Wizz de Londra, suspendate pe două aeroporturi din Ardeal

Compania low-cost Wizz Air a blocat până la 30 aprilie cursele sale la Londra-Luton de pe aerogările din Satu Mureș și Târgu-Mureș.

Wizz a anunțat că suspendă toate rutele care conectează România cu Franța și Germania până în 8 aprilie. Măsura este cauzată de restricțiile impuse de autoritățile române zborurilor comerciale operate între aceste țări în cadrul eforturilor de limitare a epidemiei de coronavirus.

Totodată, ca urmare a restricțiilor de călătorie de pe teritoriul Europei, Wizz suspendă zborurile de la Londra-Luton la Constanța, Satu Mare, Suceava, Târgu-Mureș, până în 30 aprilie.

“Pasagerii cu rezervări afectate de suspendarea zborurilor vor fi informați automat prin e-mail dacă au rezervat direct pe wizzair.com sau prin aplicația pentru mobil. Clienții vor primi automat în contul de client Wizz 120% din valoarea achitată pentru călătorie, sumă care poate fi folosită în următoarele 24 de luni pentru achiziția de produse și servicii Wizz Air.

Pasagerii pot alege rambursarea banilor – care va dura mai mult – și vor fi informați despre pașii necesari pentru un transfer bancar sau transferul către un card bancar printr-un e-mail separat. În acest caz, clienții vor putea primi doar 100% din suma achitată inițial.

Pasagerii care și-au făcut rezervările prin intermediul agențiilor de turism – inclusiv agențiile de turism online – trebuie să ia legătura cu agenția de unde și-au cumpărat biletele”, a specificat conducerea Wizz Air.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Mediciniștii din Cluj au demarat fabricarea de dezinfectant pentru spitale

Articolul următor

COO Purcari: Noi am accelerat producția și exportul de vinuri. Am făcut față multor crize și am ieșit puternici din ele

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share