Mureș Satu Mare Transport Ultimele stiri

Zborurile Wizz de Londra, suspendate pe două aeroporturi din Ardeal

Compania low-cost Wizz Air a blocat până la 30 aprilie cursele sale la Londra-Luton de pe aerogările din Satu Mureș și Târgu-Mureș.

Wizz a anunțat că suspendă toate rutele care conectează România cu Franța și Germania până în 8 aprilie. Măsura este cauzată de restricțiile impuse de autoritățile române zborurilor comerciale operate între aceste țări în cadrul eforturilor de limitare a epidemiei de coronavirus.

Totodată, ca urmare a restricțiilor de călătorie de pe teritoriul Europei, Wizz suspendă zborurile de la Londra-Luton la Constanța, Satu Mare, Suceava, Târgu-Mureș, până în 30 aprilie.

“Pasagerii cu rezervări afectate de suspendarea zborurilor vor fi informați automat prin e-mail dacă au rezervat direct pe wizzair.com sau prin aplicația pentru mobil. Clienții vor primi automat în contul de client Wizz 120% din valoarea achitată pentru călătorie, sumă care poate fi folosită în următoarele 24 de luni pentru achiziția de produse și servicii Wizz Air.

Pasagerii pot alege rambursarea banilor – care va dura mai mult – și vor fi informați despre pașii necesari pentru un transfer bancar sau transferul către un card bancar printr-un e-mail separat. În acest caz, clienții vor putea primi doar 100% din suma achitată inițial.

Pasagerii care și-au făcut rezervările prin intermediul agențiilor de turism – inclusiv agențiile de turism online – trebuie să ia legătura cu agenția de unde și-au cumpărat biletele”, a specificat conducerea Wizz Air.

 

Related posts

Salina Turda, locul doi în Topul Național al Firmelor, cu afaceri de 14 milioane de lei

Stefana Muresan

BearingPoint România sărbătorește 10 ani de existenţă şi anunţă planuri mari de creştere

Ionut Oprea

Previziuni 2020. Ce investiții au fost promovate la Expo Real München 2019?

Ionut Oprea

Leave a Comment