Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Două spitale din Transilvania sponsorizate de Hidroelectrica. Compania va finanța un total de 7

Acționariatul Hidroelectrica a aprobat astăzi, 30 martie, în cadrul unei ședințe extraordinare, sponsorizarea unui număr de șapte instituții medicale, cu unități de primiri urgențe, cu suma totală de 10.033.000 lei. Decizia a fost luată ca urmare a situației de risc excepțional pentru sănătatea publică generată de răspândirea noului coronavirus, și în contextul creșterii constante a numărului confirmat de persoane infectate pe teritoriul României, a anunțat Biroul de Presă al companiei.

 

Sprijinirea spitalelor românești tocmai a devenit prioritatea numărul unu în politica de sponsorizări a Hidroelectrica. Vedem cu toții în aceste momente nevoile stringente ale sistemului medical național, ale celor aflați în prima linie a luptei cu pandemia. Suntem alături de medici in efortul excepțional pe care îl fac pentru a-i vindeca pe cei bolnavi si a-i proteja pe cei vulnerabili.

Am auzit chemarea în ajutor și răspundem: știm că e mare nevoie de echipamente de primă urgență, echipamente de protecție, materiale de curățare, echipamente sanitare, dezinfectanți și alte obiecte esențiale folosite în scopul protejării pacienților și al personalului. Este momentul să fim solidari.

Doar uniți într-un efort comun și dând dovadă de responsabilitate ne putem întoarce cât mai curând la lumea pe care o știam, la normalul vieții de zi cu zi ” – a declarat Bogdan Badea, Președintele Directoratului Hidroelectrica.

Suma de peste 10,033 miloane de lei alocată astăzi acțiunilor de sponsorizare este repartizată unităților medicale după cum urmează:

Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș  – 1.500.000 lei;

Spitalul Județean de Urgență Vâlcea  – 1.500.000 lei

Spitalul Clinic Județean Mureș – 1.033.000 lei

Spitalul Județean de Urgență Deva – 1.500.000 lei

Spitalul Județean de Urgență Giurgiu – 1.500.000 lei

Spitalul Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin – 1.500.000 lei

Spitalul Județean de Urgență „ Sfântul Ioan cel Nou” Suceava – 1.500.000 lei

 

Decizia de sponsorizare, precum și hotârârile privind alocările de sume au fost luate cu unanimitatea voturilor celor doi acționari, statul român prin Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri și Fondul Proprietatea.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Besmax Pharma Distribution și MS au semnat contractul de donație a echipamentelor ce pot salva mii de pacienți cu Covid-19. În 2 săptămâni protocoalele trebuie să fie gata

Articolul următor

NEPI Rockcastle a lansat platforma de donații online pentru lupta împotriva Covid-19

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share