Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

NEPI Rockcastle a lansat platforma de donații online pentru lupta împotriva Covid-19

NEPI Rockcastle, principalul investitor și dezvoltator de proprietăți comerciale din Europa Centrală și de Est, lansează cea de-a doua etapă din campania menită să sprijine lupta împotriva Covid-19. Astfel, începând de astăzi, platforma de donații online este activă la adresa doneaza.nepirockcastle.com, iar toate fondurile colectate prin acest portal merg direct în contul Crucea Roșie Română.

 

Procesul de donare durează doar câteva secunde și poate fi accesat de pe orice dispozitiv conectat la Internet. Persoanele care doresc să sprijine eforturile echipelor medicale pot alege fie dintre cele 3 sume predefinite sau pot completa singure valoarea donației. Ulterior, plata se face, în siguranță, prin intermediul unui procesator autorizat și ajunge la fel de repede în contul Crucea Roșie Română.

Izolarea de comunitate nu înseamnă și izolarea de cei aflați în prima linie a războiului cu noul virus, de aceea sumele pe care clienții NEPI Rockcastle, și nu numai, le donează vor fi distribuite către spitalele unde sunt tratați pacienții infectați cu Covid-19, în funcție de necesitățile și urgențele cadrelor medicale.

Mai mult, pe lângă sprijinul financiar, cei care doresc își pot exprima susținerea și prin cuvinte. Platforma include și un spațiu unde pot fi transmise mesaje pentru toți cei aflați la datorie în această luptă contra-cronometru, urmând ca toate gândurile bune să fie transmise medicilor, asistentelor, ambulanțierilor, personalului auxiliar și tuturor celor din spitale care fac eforturi uriașe în această perioadă.

Niciodată nu este prea târziu să ajuți, de aceea campania de donații va rămâne activă până când criza va fi depășită.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Două spitale din Transilvania sponsorizate de Hidroelectrica. Compania va finanța un total de 7

Articolul următor

A început construcția autostrăzii Sibiu – Pitești

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share