Agricultura Comert Ultimele stiri

Commoditrader investește în echipa din România aducând specialiști în agribusiness

- Steric   Bala Commoditrader edited 960x964 - Commoditrader investește în echipa din România aducând specialiști în agribusiness

Commoditrader, platforma online internațională de trading cu cereale și materii prime agricole, își mărește echipa locală prin cooptarea lui Sterică Bala, trader cu experință de peste 6 ani pe piața de agribusiness. 

 

Sterică Bala s-a alăturat echipei Commoditrader în urmă cu câteva săptămâni, în poziția de business development manager pentru România. Rolul său este să relaționeze cu fermierii, traderii, FNC-urile, morile, reprezentanții asociațiilor de profil agricol și jucătorii din piața agricolă. Sterică vine din poziția de originator de teren pentru unul dintre cei mai mari traderi din România, relaționând cu companii locale și multinaționale și având o expertiză extinsă asupra industriei agricole.

”M-am alăturat echipei Commoditrader cu mult entuziasm. Este un proiect nou în care cred foarte puternic, pentru că viitorul tranzacționării materiilor și produselor agricole este în online. În toată activitatea mea profesională de 15 ani în vânzări, am interacționat cu oamenii și le-am oferit sprijin pentru a face cele mai bune alegeri pentru ei și afacerea lor”, a declarat Sterică Bala. 

”România are nevoie de un astfel de instrument pentru ca fermierii și toți cei care activează în industria agricolă să beneficieze de transparență, informații corecte despre preț în timp real și parteneri de încredere, locali și internaționali. În cadrul Commoditrader îmi pun în valoare experiența mea ca trader și cunoștințele despre piață, fiind în contact direct cu fermierii. Prin intermediul platformei facilitez relația dintre cumpărător și vânzător, fie că este fermier, moară sau intermediar și sprijin procesul de vânzare-cumpărare, astfel încât contractul comercial să decurgă în favoarea ambelor părți”, a completat acesta.

Piața online Commoditrader a fost lansată în România în toamna anului trecut și a fost primită cu multă deschidere de către fermieri, traderi și asociații de profil.

”Oamenii sunt deschiși la ce aduce nou platforma în România. În plus, fermierii și traderii locali au acces și la piața internațională, prin informații în timp real. Avem deja contracte semnate cu fermieri și traderi și suntem în continuă expansiune. Cei care activează în sectorul agricol vor și sunt dispuși să învețe să facă trading altfel, iar cooptarea lui Sterică în echipa noastră locală ne oferă un mare avantaj competitiv, prin experiența lui extinsă în domeniu și prin relaționarea cu părțile implicate în comerțul cu cereale”, a subliniat Ida Boesen, cofondatoare Commoditrader.  

Platforma Commoditrader se accesează cu ușurință prin crearea unui profil de vânzător, cumpărător sau ambele, iar tranzacționarea este gratuită, scopul fiind ca fermierii să acceseze acest instrument nou și să beneficieze de transparență pe prețuri, informații acurate despre piața locală și internațională și cele mai bune condiții în negocierea termenilor contractuali.

”Ca în orice piață nouă când intri cu un produs nou, întâmpini și provocări. Fermierul român nu era obișnuit cu digitalizarea în vânzarea cerealelor, relația interpersonală era mai prezentă, însă acest lucru nu ducea întotdeauna la prezentarea corectă a informațiilor din piață și la accesarea tuturor informațiilor disponibile. Dar fermierii sunt deschiși să învețe cu sprijinul echipei Commoditrader”, a completat Sterică. 

România este prima țară din Europa Centrală și de Est unde platforma Commoditrader a fost lansată, fiind o piață cu mare potențial pentru agricultură, iar jucătorii locali sunt deschiși să învețe și să se adapteze tendințelor tehnologice, dacă beneficiază de sprijinul necesar. În viitorul apropiat, Commoditrader plănuiește noi lansări în țările din regiune.

Related posts

Maramureșul își deschide cinematografe 3D în serie

Nora Dumitrescu

21,8 mil. lei pentru al doilea terminal la Aeroportul Internaţional Oradea

Stefana Muresan

ANCPI soluționează cererile notarilor și persoanelor fizice și juridice – online

Ligia Voro

Pe lotul 3 al Autostrăzii Sebeş-Turda s-ar putea circula din martie

Stefana Muresan

Wetterbest, in care Teraplast detine 60%, tinteste exporturi de 1 mil. euro

Stefana Muresan

Fonduri europene de 155 milioane euro pentru sprijinirea studenților defavorizați, a doctoranzilor în antreprenoriat și a cercetătorilor post-doctorat

Stefana Muresan

Consiliul Județean Timiș înfiinţează un centru-pilot de colectare a fructelor și legumelor

redactia

Proiect european pentru orientarea tinerilor bihoreni în carieră

Traian Dan

Întreprinzătorii din Ardeal, conectați cu businessmenii din SUA

Nora Dumitrescu

3 reasons why investors choose Cluj-Napoca for their business

Stefana Muresan

Lotul 2 din tronsonul feroviar Brașov-Sighișoara se deblochează. Contestație respinsă

Ion Surdu

Wipro lansează în București și Timișoara Centrul de Excelență în Automotive

Stefana Muresan

Rețeaua de sănătate Regina Maria: extra măsuri de siguranță pentru pacienții și personalul maternităților: peste 350 de medici oferă consultații în „Clinica Virtuală”

Papuc Irina

Proiectul Alba Iulia Smart City 2018, îmbunătățit cu cinci noi soluții de guvernare inteligentă

Stefana Muresan

Sanconfind, spitalul de pe comoara cu sare

Stefana Muresan

Luiza Zan și Ploiești Jazz Trio concertează vineri la Karpatia Horse Show

Ligia Voro

Cooperativa Țara Mea investește 6 milioane de euro într-un abator destinat cărnii de oaie

redactia

Autostrada Sebeș-Turda: "Se poate circula în perfectă siguranță"

Stefana Muresan

Fondul suveran de investiții din Abu Dhabi și-a redus participația deținută la unul dintre cele mai mari grupuri bancare din Europa Centrală și de Est

Papuc Irina

Sibiu – adding flavour to Europe

Stefana Muresan

mӧmax a redeschis magazinele și depozitele din Oradea și Timișoara

Traian Dan

Vizita vicepremierului Ana Birchall la Departamentul Energiei

Stefana Muresan

Studiul “Fii flexibil la birou!” sau altfel “Este lucrul doar de acasă cu adevărat o soluție?”

redactia

Adunarea Generală Anuală a Grupului Schaeffler a aprobat dividendele și un nou sistem de remunerare

Ligia Voro

Leave a Comment