Agricultura Comert Ultimele stiri

Commoditrader investește în echipa din România aducând specialiști în agribusiness

Commoditrader, platforma online internațională de trading cu cereale și materii prime agricole, își mărește echipa locală prin cooptarea lui Sterică Bala, trader cu experință de peste 6 ani pe piața de agribusiness. 

 

Sterică Bala s-a alăturat echipei Commoditrader în urmă cu câteva săptămâni, în poziția de business development manager pentru România. Rolul său este să relaționeze cu fermierii, traderii, FNC-urile, morile, reprezentanții asociațiilor de profil agricol și jucătorii din piața agricolă. Sterică vine din poziția de originator de teren pentru unul dintre cei mai mari traderi din România, relaționând cu companii locale și multinaționale și având o expertiză extinsă asupra industriei agricole.

”M-am alăturat echipei Commoditrader cu mult entuziasm. Este un proiect nou în care cred foarte puternic, pentru că viitorul tranzacționării materiilor și produselor agricole este în online. În toată activitatea mea profesională de 15 ani în vânzări, am interacționat cu oamenii și le-am oferit sprijin pentru a face cele mai bune alegeri pentru ei și afacerea lor”, a declarat Sterică Bala. 

”România are nevoie de un astfel de instrument pentru ca fermierii și toți cei care activează în industria agricolă să beneficieze de transparență, informații corecte despre preț în timp real și parteneri de încredere, locali și internaționali. În cadrul Commoditrader îmi pun în valoare experiența mea ca trader și cunoștințele despre piață, fiind în contact direct cu fermierii. Prin intermediul platformei facilitez relația dintre cumpărător și vânzător, fie că este fermier, moară sau intermediar și sprijin procesul de vânzare-cumpărare, astfel încât contractul comercial să decurgă în favoarea ambelor părți”, a completat acesta.

Piața online Commoditrader a fost lansată în România în toamna anului trecut și a fost primită cu multă deschidere de către fermieri, traderi și asociații de profil.

”Oamenii sunt deschiși la ce aduce nou platforma în România. În plus, fermierii și traderii locali au acces și la piața internațională, prin informații în timp real. Avem deja contracte semnate cu fermieri și traderi și suntem în continuă expansiune. Cei care activează în sectorul agricol vor și sunt dispuși să învețe să facă trading altfel, iar cooptarea lui Sterică în echipa noastră locală ne oferă un mare avantaj competitiv, prin experiența lui extinsă în domeniu și prin relaționarea cu părțile implicate în comerțul cu cereale”, a subliniat Ida Boesen, cofondatoare Commoditrader.  

Platforma Commoditrader se accesează cu ușurință prin crearea unui profil de vânzător, cumpărător sau ambele, iar tranzacționarea este gratuită, scopul fiind ca fermierii să acceseze acest instrument nou și să beneficieze de transparență pe prețuri, informații acurate despre piața locală și internațională și cele mai bune condiții în negocierea termenilor contractuali.

”Ca în orice piață nouă când intri cu un produs nou, întâmpini și provocări. Fermierul român nu era obișnuit cu digitalizarea în vânzarea cerealelor, relația interpersonală era mai prezentă, însă acest lucru nu ducea întotdeauna la prezentarea corectă a informațiilor din piață și la accesarea tuturor informațiilor disponibile. Dar fermierii sunt deschiși să învețe cu sprijinul echipei Commoditrader”, a completat Sterică. 

România este prima țară din Europa Centrală și de Est unde platforma Commoditrader a fost lansată, fiind o piață cu mare potențial pentru agricultură, iar jucătorii locali sunt deschiși să învețe și să se adapteze tendințelor tehnologice, dacă beneficiază de sprijinul necesar. În viitorul apropiat, Commoditrader plănuiește noi lansări în țările din regiune.

Related posts

CTP investește în facilitățile și infrastructura din CTPark Bucharest West

Stefana Muresan

Investiţiile străine directe au scăzut în primele 9 luni ale anului

Papuc Irina

Clujenii de la Routier European Transport, filiale în Italia şi Germania

Stefana Muresan

Năvală la produsele de Cluj în spațiul virtual

Nora Dumitrescu

Transilvania Construcții extinde TRC Park Cluj cu peste 40.000 mp

Ionel Albu

Directorul CNAIR: În 2018 se vor finaliza „cu siguranţă” lucrările la 60 de kilometri de autostradă

Stefana Muresan

Asiguratorii și-au mutat biroul în propria locuință

Nora Dumitrescu

Producătorul de componente auto Preh România, investiții de 25 mil. euro în linii de producţie, în acest an

Stefana Muresan

Elite în business. Județul Mureș. Ranking 31: Therezia, tradiție și valoare în pregătirea laptelui

Transilvania Business

POZITIV TB: Elena Birtoc, CEO Carel Woodworks – „Virusul va fi și el, până la urmă, un profesor bun. Dacă nu vom reuși să învățam nimic de la el, ne-am oprit degeaba!”

Transilvania Business

NIS Petrol transmite că ”respectă dreptul de proprietate” acolo unde face prospecțiuni și că oferă despăgubiri

Stefana Muresan

Frații Micula au pierdut cel de-al doilea proces intentat statului român

Traian Dan

Asociația Constructorilor de Automobile din România – ACAROM, recunoscuta cu statut de utilitate publică

Papuc Irina

Zborurile Wizz de Londra, suspendate pe două aeroporturi din Ardeal

Nora Dumitrescu

Acţionarii AAGES – 5,49 milioane lei din vânzarea a 15% din companie

Stefana Muresan

Organizația Studenților Mediciniști din Cluj organizează campania națională „Donează sânge! Fii erou!”

Ligia Voro

FOTO: AZOMUREȘ, lecție integrată despre fertilizanți

Ligia Voro

Aplicația Programare online vă scurtează timpul petrecut la notar

redactia

Mercedes-Benz, reclamă impresionantă filmată în Sibiu

Stefana Muresan

Smart City Industry Awards, dominate de administrațiile și companiile din Transilvania

redactia

Bosch inchiriaza 4 etaje in viitorul Isho Offices

Ionut Oprea

Brașov: Din 2020, doar cu autovehicule Euro IV în centrul orașului pentru transportul special și greu

Papuc Irina

PROFI ajută prin angajări

Ligia Voro

12 constructori, in cursa pentru centura Timisoarei

Stefana Muresan

Leave a Comment