IT&C Ultimele stiri

Zitec oferă acces gratuit la Mirro, soluția sa de creștere a performanței echipei 

Zitec a anunțat că le va oferi companiilor doritoare, timp de trei luni, acces gratuit la aplicația Mirro, prima soluție completă de performance management din țară. În contextul în care din ce în ce mai mulți angajați sunt nevoiți să lucreze de acasă și se lovesc de bariere de comunicare sau de organizare, Mirro propune crearea unui birou digital unitar, legat printr-o platformă prietenoasă simplă, accesibilă și inovatoare.

 

Platforma Mirro a fost lansată anul trecut și este rezultatul unei experiențe de peste 17 ani a companiei ca angajator de top în industria IT. Mirro are o interfață intuitivă și prietenoasă, fiind o soluție Software as a Service (SaaS) care nu necesită instalare și care poate fi accesată direct din browser, ceea ce face ca timpii de implementare să fie eliminați. Tehnologia cloud-computing Microsoft Azure asigură un nivel superior de securitate al datelor. De asemenea, Mirro poate fi integrat cu ușurință cu soluții de tip Applicant Tracking System sau soluții Payroll.

Mirro pune accent atât pe performanța fiecărui individ în parte, cât și pe interacțiunea dintre colegi, oferind o perspectivă generală asupra evoluției fiecărui membru al echipei încă din momentul în care se alătură organizației. În plus, Mirro acoperă și funcționalități administrative din zona resurselor umane, precum gestiunea contractelor de muncă și a documentelor aferente, istoricul angajatului, adeverințe sau situația concediilor.

Mirro este o soluție eficientă pentru echipele unei organizații, indiferent dacă lucrează de acasă sau de la birou. Astfel, cu ajutorul Mirro, oamenii sunt conectați unii cu ceilalți într-o manieră deschisă și încurajați să ceară și să ofere feedback în timp real. În acest fel, pot fi evidențiate punctele bune din cadrul unui proiect, sau oferite sugestii pentru ce ar putea fi îmbunătățit.

„Cei 160 de colegi din Zitec lucrează din două orașe și de multe ori de acasă, iar prin Mirro reușim să fim cu toții aliniați pe obiectivele companiei, să cunoaștem și să celebrăm rezultatele colegilor. Pentru noi e important să ne îmbunătățim constant, iar Mirro ne ajută să facem asta, încurajând o cultură a feedback-ului continuu. În aceste vremuri, e necesar să fim solidari, de aceea dorim să oferim din experiența noastră și altor companii. Avem cu toții nevoie sa vedem și lucrurile bune, mai ales acum, și credem că Mirro poate ajuta echipele să facă asta”, a declarat Simona Lăpușan, co-fondator și COO Zitec.  

Companiile care vor să implementeze aplicația în această perioadă pot beneficia de trei luni de gratuitate, fără nicio obligație comercială ulterioară, perioadă ce poată fi extinsă ulterior, în funcție de evoluția situației.

Printre companiile care utilizează în prezent aplicația Mirro se numără HRS Recruitment & Staffing Romania, Career Advisor, FreeNow, 7card, Netopia Payments, AdoreMe.com, DWF – Digital Workforce și High Contrast.

Related posts

Primăria Sibiu invită firmele de construcții să participe la extinderea cu 6 ha a spațiilor verzi din oraș: contract de 13 milioane de lei

Ion Surdu

Mihai Daraban, președintele Camerei de Comerț și Industrie a României: Următorii 25 de ani ar trebui să însemne mai multă cercetare şi inovare

redactia

Comisia Europeană: internetul este suprasolicitat

Nora Dumitrescu

Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor (UBB-FSEGA) împreună cu NTT DATA Romania lansează programul de master „Sisteme de Asistare a Decizilor Economice”

Stefana Muresan

Quai Antoine Ier: superyacht lifestyle exhibition at the 2017 MYS

Ionut Oprea

Cluj, Oradea, Arad și Timișoara- platformă comună pentru a lega municipiile pe partea de IT şi de destinaţii

redactia

Clujul pregătește proiecte de infrastructură de 3 miliarde euro

Nora Dumitrescu

Hotelul Privo de Cluj, avizat la Urbanism

Nora Dumitrescu

Zacaria lansează în Sibiu ZHub – un spațiu de coworking, un cerc de viitori prieteni

Papuc Irina

Apare o platformă cu oportunitățile de finanțare din Regiunea Nord-Vest

Nora Dumitrescu

UMF Tîrgu Mureș, o universitate deschisă spre valorile internaționale

Stefana Muresan

A fost semnat cel mai important contract de finanțare din istoria municipiului Turda, în valoare de peste 31 mil. euro

Stefana Muresan

Timișoara: Concurs de soluţii pentru construirea unui pasaj pietonal pe sub Spitalul Militar

Stefana Muresan

Fabrica Aramis Baia Mare va fi creditată cu 11 milioane de euro

Nora Dumitrescu

Bihor: Licitație pentru construirea a trei bazine didactice de înot

Stefana Muresan

Porsche a deschis un birou la Timişoara, prin intermediul subsidiarei specializate în servicii IT

Robert Bloancă

Importurile de gaze în mai de 353 de ori mai mari decât în mai 2018

Ligia Voro

Primul contract de mobilitate urbană în Regiunea 7 Centru, la Cugir

Ligia Voro

Prognoză: Cea mai mare nevoie de angajați în următorii 5 ani va fi în Construcții, Sănătate și Industria auto

Papuc Irina

Sibiu is paving the way for the “jobs of the future”, through a dual education system and a dynamic university environment

Stefana Muresan

Gara Brașov va fi modernizată cu fonduri proprii ale CFR. Investiții necesare de peste 10 ani

Ion Surdu

Fermierii campioni la porumb din județul Buzău

redactia

Primăria Timișoara oferă peste 25 de milioane de euro pe 4 ani pentru servicii de salubrizare stradală

Stefana Muresan

Salariul minim brut, creștere pentru 2020 de până la 2.230 lei (proiect)

Papuc Irina

Leave a Comment