Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cramele Recaș, donație de 88.000 de euro pentru susținerea spitalelor din Timișoara

Donația are loc în contextul pandemiei de Covid-19, dar și insuficienței de echipamente medicale din spitalele românești pentru pacienții aflați în stare critică. Instituțiile medicale care vor beneficia de donații sunt Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Victor Babeș” și Spitalul Județean de Urgență „Pius Brînzeu”.

În data de 18 martie, Cramele Recaș s-au alăturat celor care înțeleg importanța contribuției în lupta cu pandemia care a afectat țara și a pus-o într-un context de criză socio-economică. Astfel, au realizat 2 donații: 3 ventilatoare mecanice către Spitalului „Victor Babeș” din Timișoara, dar și articole, aparate și dispozitive medicale pentru urgențe către Spitalul Județean de Urgență „Pius Brînzeu” din Timișoara: 2 aparate de ventilaţie mecanică R 860 în valoare de 20.400 EUR fiecare, 750 filtre HEPA şi HMEF, 2 aparate de dezinfecție cu aburi și 8 cutii a 20 de bucăţi de kituri-circuit de unică folosinţă pentru anestezie adulţi.

„Credem cu tărie că orice contribuție poate face o diferență majoră, dovedindu-ne că în final suntem cu toții reuniți de aceleași forțe: grija și respectul pentru noi și pentru cei din jurul nostru, manifestate prin responsabilitate și solidaritate. Cele mai importante contribuții de acest tip pe care fiecare dintre noi le poate aduce în acest moment implică auto-izolarea, respectarea cu strictețe a igienei mâinilor, precum și informarea din surse oficiale, verificate. Împreună suntem întotdeauna mai puternici”, se menționează într-un anunț al vinificatorului.

Foto:vinul.ro

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Angajări pe timp de criză: peste 100 de companii internaționale continuă să caute personal

Articolul următor

Ministerul Economiei anunță măsuri pentru beneficiarii programelor naționale derulate

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share