Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

APIA a autorizat plăți de peste 8,1 milioane de euro beneficiarilor de fonduri pentru bunăstarea porcinelor

bucurestifm.ro

Agenția de Plăți şi Intervenție pentru Agricultură (APIA) a anunțat că astăzi, 1 aprilie 2020, efectuează plățile aferente Măsurii M215 – Plăţi privind bunăstarea animalelor – pachet a) Plăți în favoarea bunăstării porcinelor, pentru cererile depuse în anul 2019.

Suma totală autorizată la plată este 8.136.856,76 euro, respectiv 37.946.231,46 lei pentru un număr de 33 de beneficiari care au accesat această formă de plată compensatorie în conformitate cu prevederile legislaţiei europene şi naţionale în vigoare.

Valoarea în lei este calculată la cursul de schimb de 4,6635 lei/euro stabilit de Banca Centrală Europenă în data de 1 ianuarie 2019. Acordarea plăţilor compensatorii aferente Măsurii M215 – Plăţi privind bunăstarea animalelor – pachet a) Plăţi în favoarea bunăstării porcinelor se realizează în conformitate cu Fişa Măsurii M215 din Programul Național de Dezvoltare Rurală – PNDR 2014 – 2020.

Foto:bucurestifm.ro

Total
20
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Tranzacție pe piața reciclării: Fondul de Investiții Abris a cumpărat afacerea din România a holdingului maghiar Eltex

Articolul următor

Exonia: Apel către autorităţile române pentru a sprijini pornirea fabricii de ambalaje destinate biocidelor

Citește și:
Organizatorii Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF) au anunțat prima ediție a Sunscreen Film & Arts Festival (SFAF).
Citeste mai mult

TIFF va avea o replică la Marea Neagră

Organizatorii Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF) au anunțat prima ediție a Sunscreen Film & Arts Festival (SFAF).…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
20
Share