Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

GAL Timişul de Centru a deschis un magazin virtual pentru producătorii de alimente

Grupul de Acțiune Locală Timișul de Centru a reuşit să realizeze în scurt timp un magazin online, pentru producătorii timişeni de produse alimentare în gospodăria proprie, devenit funcţional rapid.

Aceştia îşi oferă produsele pe magazinul de pe internet, disponibil aici https://timisuldecentru.ro/piata-online/  , cu prezentări ale acestor produse şi preţurile aferente, dar şi condiţiile de livrare.

Producătorii locali care doresc să se alăture inițiativei, sunt rugaţi să trimită pe adresa de mail contact@timisuldecentru.ro următoarele informații: numele si prenumele, localitatea, produsele comercializate, preţul produselor, condiţii de livrare (comanda minimă, locaţiile de unde se ridică produsele, dacă se oferă transport la domiciliul clienţilor şi în ce condiţii), modalitatea de plată acceptată, date de contact, poze cu produsele comercializate.

Deja, pe platforma electronică sunt oferte pentru legume, produse lactate, flori, miere, peşte sau produse de panificaţie.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

La Timişoara, Primăria a amânat plata chiriilor la spaţiile comerciale, iar Consiliul Judeţean a suspendat contractele

Articolul următor
Foto: expresdebanat.ro

Un producător italian de jeansi ar putea realiza la Reşita combinezoane medicale dintr-un material special, reutilizabile

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share