Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Universităţile timişorene îşi oferă spaţiile de cazare pentru personalul medical

Universităţile timişorenie au decis să ofere gratuit spaţii de cazare pentru găzduirea personalului medical pe durata pandemiei de coronavirus. Pentru a evita contaminarea membrilor familiei, în cazul în care devin pozitivi, medicii şi personalul mediu sanitar din spitale sunt nevoiţi să se cazeze în spaţii din afara domiciliului.

Universitatea de Vest Timişoara a anunţat că pune imediat la dispoziţia personalului medical de la Judeţean căminul de garsoniere al Facultăţii de Drept. Sunt 30 de camere, dotate cu tot confortul, care pot fi ocupate imediat de medici. De asemenea, acestea sunt oferite gratuit.

„Ne exprimăm, în acest sens disponibilitatea de a oferi către Spitalul Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu” Timișoara spațiile de cazare din cadrul Căminului Facultății de Drept a UVT, pe care îl considerăm adecvat pentru primirea cadrelor medicale și auxiliare ale spitalului, în această perioadă de intense solicitări și restricții”, a anunţat Marilen Pirtea, rectorul UVT.

Universitatea Politehnica Timişoara, anunţase deja primarul, pune la dispoziţie pentru cazarea medicilor, Casa Politehnicii 2.

Şi cei de la Universitatea Politehnica oferă, tot gratuit, Hotelul Casa Politehnicii 2, pentru cazarea medicilor. La nevoie, disponibilă este şi Casa Politehnicii 1.

UPT vine în sprijinul efortului medical împotriva coronavirusului şi oferă două clădiri cu destinaţii de spaţii de cazare, unde personalul medical aflat în lupta cu pandemia va putea dormi, pentru a nu afecta membrii familiei în cazul unei eventuale contaminări.

„Am hotărât să punem Hotelul Casa Politehnicii 2 la dispoziția cadrelor medicale, care solicită un asemenea serviciu, în scopul neexpunerii la contaminare a membrilor propriilor familii”, a declarat. Florin Drăgan, rectorul Universității Politehnica Timișoara.

De asemenea, sprijinul oferit de UPT se adresează și personalului Spitalului Militar Timișoara, cu care s-a discutat o colaborare pentru spațiile de cazare de la Hotelul Casa Politehnicii 1.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Timişul are peste 19.000 de persoane trecute în şomaj tehnic

Articolul următor

Produse din Bihor pentru bihoreni! - se încearcă promovarea produselor locale

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share