Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

ROMGAZ a donat aproape 4 milioane de lei Spitalului din Sibiu

Cu ajutorul donației din partea ROMGAZ, de 3,98 milioane lei, Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu va putea extinde capacitatea Secției de Anestezie și Terapie Intensivă (ATI), pentru o mai bună gestionare a cazurilor grave de bolnavi cu COVID – 19.

„Este un sprijin financiar substanțial din partea companiei naționale ROMGAZ, un partener cu vechime în fapte bune pentru cea mai mare unitatea spitalicească din județul Sibiu, aflată în subordinea Consiliului Județean Sibiu. Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu a lansat deja licitația pentru dotarea secției ATI”, au anunțat zilele trecute reprezentnații Consiliului Județean Sibiu.

„Sprijinul dumneavoastră dovedește că aici, la Sibiu, solidaritatea este o faptă, nu doar o vorbă. Vă mulțumim că sunteți alături de noi, autoritățile locale, de managementul spitalului, de toate cadrele medicale, de pacienți și, extins, de toată comunitatea locală”, a transmi președinta CJ Sibiu, Daniela Cîmpean, directorului general Romgaz, Adrian Volintiru, prin intermediul unei conferințe online.

„Continuăm lupta împotriva noului tip de coronavirus prin investiții constante pentru sănătatea comunităţii locale! Am decis să alocăm aceşti bani pentru a susţine personalul medical şi pentru a-i ajuta pe pacienţii afectaţi de COVID-19. Suntem alături de autorităţile locale, de administraţia centrală şi de toţi factorii implicaţi la nivel naţional pentru că, doar împreună, prin coagularea eforturilor, putem să depăşim această perioadă de criză. Pe aceasta cale doresc să mulţumesc în mod special Preşedintelui Consiliului Judeţean Sibiu şi Directorului Spitalului Judeţean pentru buna colaborare şi implicare în susţinerea comunităţii locale. Exemplul domniilor lor este unul de urmat! Trebuie să schimbăm paradigma şi să ne asigurăm că investiţia constantă, susţinută în sănătatea comunitară va continua pe termen lung. Este momentul să investim mai mult în sănătate pentru a putea oferi un climat propice dezvoltării generaţiilor viitoare. În perioada următoare vom susține și alte unități medicale care au nevoie de tot suportul în această luptă cu un inamic nevăzut, dar redutabil”, a spus Adrian Volintiru.

Anterior, ROMGAZ a sprijinit Crucea Roşie Română pentru a achiziţiona şi distribui 1.000.000 de măşti medicale pentru protecţia împotriva COVID-19.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Dacia Plant a lansat un nou produs românesc de igienizare a mâinilor. Capacitatea de producție: 55.000 de flacoane pe lună

Articolul următor

Testarea prin metoda PCR pentru depistarea Covid-19 a demarat la Sibiu

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

HR-iștii s-au suit în Dealul Clujului

O comunitate a profesioniștilor din resursele umane prinde contur la Cluj prin intermediul unor evenimente nonconformiste de socializare.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share