Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Dacia Plant a lansat un nou produs românesc de igienizare a mâinilor. Capacitatea de producție: 55.000 de flacoane pe lună

Compania brașoveană Dacia Plant anunță lansarea unui nou produs românesc – de data aceasta care se înscrie în eforturile companiei de protecție a sănătății populației în contextul extinderii Covid-19. Este vorba despre un gel pentru dezinfectarea mâinilor cu o compoziție de 70% de alcool și argint coloidal.

Potrivit companiei, produsele de igienizare și dezinfectare a mâinilor pe bază de alcool de 70% au o acțiune rapidă și un spectru larg antimicrobian și sunt o alternativă rapidă și eficientă la curățarea mâinilor cu apă caldă și săpun, în locurile și momentele în care spălarea mâinilor nu este posibilă. Concentrația de alcool a produsului a fost aleasă special pentru a se atinge un efect antiinfectios optim.

În plus fata de concentratia crescuta de alcool, Dacia Plant a adaugat in compozitia noului produs argint coloidal – un agent antiinfectios, antifungic si antimicrobian.

„Încercăm să luptăm și noi, la rândul nostru, cât mai eficient împotriva noului coronavirus și am demarat producția unui gel destinat igienizării rapide a mâinilor. Gelul de mâini cu argint coloidal este destinat menținerii igienei mâinilor mai ales atunci când nu există posibilitatea de a ne spăla pe mâini cu apă caldă și săpun: la muncă, la cumpărături, etc. Nu este numai un nou produs Dacia Plant, este modul nostru de a ajuta acum România”, spune Claudia Burghelea, director de marketing Dacia Plant.

Gelul de mâini cu argint coloidal este produs în două variante, flacon tub de 75ml si flacon cu dispenser de 100 ml. Gelul va fi distribuit prin canalele de distributie Dacia Plant, iar capacitatea de producție lunară estimată este de 55.000 de flacoane.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Riscurile procurării de echipamente medicale în contextul Covid-19: cadrul legislativ și nevoile sociale

Articolul următor

ROMGAZ a donat aproape 4 milioane de lei Spitalului din Sibiu

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share