Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Apel către bănci, din Maramureș: faceți culoare separate la ghișee!

Camera de Comerț și Industrie Maramureș (CCIM) a făcut un apel către societățile bancare pentru a realiza culoare separate la ghișee pentru clienții persoane fizice, respectiv persoane juridice acolo unde această măsură nu a fost încă luată.

“Apelul vine în urma mai multor semnale transmise de către companii care au sugerat că ar fi oportun ca operațiunile bancare să fie evidențiate separat la ghișee, cele pentru persoanele juridice fiind adesea mai ample, în funcție de interesele sau acțiunile economice pe care trebuie să le întreprindă persoana juridică.

Pentru că unul dintre obiectivele CCIM este de a sprijini și de a asigura un dialog real între mediul de afaceri și autorități, avem încredere că unitățile bancare vor lua în considerare apelul nostru și că vor respecta toate măsurile care se impun în contextul crizei coronavirusului.

Am remarcat că unitățile bancare au fost printre primele instituții care au anunțat și au promovat prin intermediul canalelor de comunicare măsurile luate pentru protecția clienților și a angajaților, demers util cu atât mai mult cu cât serviciile băncilor rămân deschise publicului pe perioada acestei crize.

Având în vedere starea de urgență determinată de provocarea epidemiologică actuală, principala preocupare trebuie să fie în această perioadă protejarea sănătății angajaților și clienților noștri.

Traversăm cu toții o perioadă dificilă însă numai prin respectarea regulilor și a măsurilor imperios necesare vom reuși să ne reluăm cu toții mai repede activitatea care trebuie să funcționeze la parametri optimi”, relevă conducerea CCIM.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Testarea prin metoda PCR pentru depistarea Covid-19 a demarat la Sibiu

Articolul următor

POZITIV TB: Mihaela Radu - „Urmează miza pe munca de acasă și part time”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share