Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Apare un nou complex sportiv în Zalău

În municipiul de la poalele Meseşului s-a deschis un complex sportiv ce dispune de mai multe terenuri multisport.

Iubitorii de mişcare pot juca aici tenis pe zgură sau pe suprafaţă hard, dar şi alte sporturi precum minifotbal, baschet, tenis cu piciorul sau volei, conform Sportul Sălăjean. Situată pe strada Pădurii, Forest 24 Sport Center este o bază sportivă modernă ce dispune de terenuri pentru practicarea mai multor sporturi.

“Baza a fost făcută din fonduri private. Suntem deschişi la parteneriate cu cluburi sportive care vor să efectueze antrenamente la baza noastră. Ce m-a îndemnat să fac demersurile pentru realizarea acestui proiect este dorinţa de a crea un loc unde copiii să poată face mişcare şi să reducă din timpul petrecut în faţa calculatorului”, a menționat Attila Major, administratorul bazei sportive.

Amplasamentul a fost construit în 2019 din fonduri private, iar complexul sportiv oferă un cadru practicării sportului de la începători la avansaţi, de la copii, la adulţi sau la veterani. Aceasta dispune de două terenuri de tenis de câmp, unul cu suprafaţă hard şi unul pe zgură, acoperit.

Baza dispune şi de un teren multisport pe iarbă artificială. Aici se pot practica minifotbal, handbal, baschet şi chiar tenis. Totodată, există şi un teren cu suprafaţă Courtsol Comfort, pe care iubitorii sportului pot juca volei, baschet sau tenis cu piciorul. Accesul se face doar pe bază de abonament sau închirieri.

Complexul a fost ridicat de cea mai mare firmă specializată în construcții sportive din România, compania Atlas Sport, din Târgu Mureș (www.atlassport.ro).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Orădenilor li se va lua temperatura la intrarea în piețe și la sosirea la muncă

Articolul următor

56% dintre români nu pot lucra de acasă, rămânând vulnerabili infecției cu Covid

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share