Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Grupul bihorean Selina îi cheamă acasă pe lucrătorii români din străinătate

Potrivit anunțului postat pe pagina sa de Facebook, Ai o echipă profesioniști în construcții? Hai acasă și construiește alături de noi!”, Grupul bihorean de construcții Selina îi invită pe românii din străinătate să se întoarcă acasă, oferindu-le locuri de muncă.

 

Acum te poți întoarce să lucrezi acasă, în antrepriză, în proiecte de anvergură, civile și de drumuri. Trimite-ne o scrisoare de intenție la adresa de mail: resurseumane@selina.ro și te contactăm pentru detalii. Împreună, construim pentru România!”, este mesajul postat de Selina Grup pe pagina companiei.

 

Selina Grup este unul dintre cei mai importanți constructori din România Printre cele mai importante lucrări pe care le derulează Selina în prezent amintim: lotul Biharia – Borș al Autostrăzii Transilvania, Sala Polivalentă din Oradea, Unitatea Primire Urgențe (UPU) Oradea, Cetatea Oradea, etc.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Sunt avocații egalii - magistraților sau rudele sarace?

Articolul următor

Fabrica de ambalaje Exonia începe de mâine producția de ambalaje pentru parafarmaceutice. Spitalele le vor putea procura fără adaos comercial

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share