Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Dacia Plant donează gel igienizant pentru patru spitale mari din Braşov

Compania brașoveană Dacia Plant a decis să doneze gel igienizant pentru toate cadrele medicale şi tot personalul auxiliar din patru mari spitale din județ. Este vorba despre noul produs al companiei care va ajunge la Spitalul de Boli Infecţioase din Braşov, Spitalul Municipal „Dr. Aurel Tulbure” din Făgăraş, Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Brașov şi Spitalul Clinic de Psihiatrie si Neurologie din Braşov. Flacoanele donate acoperă în acest moment necesarul întregilor echipe medicale şi a personalului auxiliar din aceste spitale şi numărul lor va fi suplimentat pe măsură ce va fi nevoie, potrivit unui comunicat de presă al Dacia Plant.

„Acesta este răspunsul nostru acum împotriva contaminării cu SARS-CoV-2. Vrem să îi ajutăm pe cei care se află în prima linie de luptă cu această pandemie, să fim alături de ei și în acest fel să le mulțumim pentru eforturile pe care le depun zi de zi pentru sănătatea noastră, a tuturor! Produsul nostru, „Gel igienizant pentru mâini cu argint coloidal” va ajunge la spitalele din Braşov şi Făgărş, la unităţi din liniile de intervenţie împotriva coronavirusului”, a declarat Claudia Burghelea, director de marketing Dacia Plant.

În comunicatul companiei se mai menționează că Dacia Plant urmează să doneze şi măști chirurgicale de unică folosinţă, precum și dezinfectanți de pardoseală pe bază de hipoclorit către aceste unităţi spitaliceşti, odată ce vor fi încheiate formalităţile vamale.

Criza de produse igienizante în contextul pandemiei de coronavirus şi cantităţile insuficiente de astfel de produse acordate spitalelor din România, au determinat compania braşoveană să demareze producţia de substanţe dezinfectante.

Gelul de mâini cu argint coloidal este produs în două variante, flacon tub de 75ml şi flacon cu dispenser de 100 ml.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Zacaria oferă gratuit spații industriale ONG-urilor și instituțiilor care luptă împotriva COVID-19

Articolul următor

Festivalul Internațional de Film Transilvania va fi amânat

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share