Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Festivalurile Untold și Neversea speră la ridicarea restricțiilor

Cele două festivaluri de muzică electronică din Cluj și din Constanța au instituit un fond propriu de 100.000 de euro, din care s-au făcut achiziții urgente, solicitate de autorități, urmând ca acest fond să crească odată cu alăturarea partenerilor comerciali ai inițiativei.

În cadrul inițiativei United Bine Împreună, șase tiruri cu echipamente au fost trimise pentru construirea spitalului mobil din Constanța: 4.000 mp de portafloor, 4.000 mp de geotextile și șase tunuri de lumină, din logistica festivalurilor au ajuns pe Stadionul Faur.

“Suntem mândri să știm că ringul nostru de dans din festival și-a găsit în acest moment o nouă destinație. Parteneri în acest demers sunt Industrial Access și VOS Logistics. Zona de triaj din Spitalul Județean beneficiază de corturile festivalului și linoleum”, au comunicat organizatorii.

Pentru spitalele din Cluj au fost donate 12.000 de teste si consumabile aferente achiziționate cu sprijinul financiar al Cognizant SoftVision și Banca Transilvania. S-a răspuns și la nevoi punctuale ca măști chirurgicale, mănuși, dezinfectanți, pneuri / cauciucuri de rezervă pentru mașinile SMURD, o contribuție fiind pentru dotarea tehnologică a centrului de comandă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

“Pregătirile pentru cele două festivaluri continuă, cu speranța că  scenariul privind coronavirus va fi unul optimist, restricțiile atât de necesare și impuse de autorități vor fi retrase și ne vom putea bucura de vară împreună” susțin inițiatorii festivalurilor. 

Un alt demers la care festivalurile au aderat este platforma Un Singur Cluj, punând la dispoziție toate resursele logistice de care dispune fiecare companie implicată.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Hub de inovare pe terenurile depoluate din Baia Mare

Articolul următor

Oriflame echipează împotriva coronavirusului spitale din Alba și Sălaj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share