Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Oriflame echipează împotriva coronavirusului spitale din Alba și Sălaj

Compania internaţională de produse cosmetice Oriflame și organizația Salvați Copiii România au demarat echiparea de urgență a secțiilor de copii a spitalelor astfel încât medicii să poată face față pandemiei din ce în ce mai agresive.

“Facem tot ce ține de noi pentru a le veni în ajutor medicilor și celor care se luptă cu acest virus. De aceea Oriflame donează 96.800 de lei pentru achiziţionarea de kituri de ventilaţie, injectomate, echipamente şi materiale de protecție pentru spitalele de stat din Sebeș și Zalău, dar și pentru achiziția unui incubator de transport. Solidaritatea în această perioadă este absolut necesară”, a declarat Remus Florian, director general al Oriflame Romania.

Echipamente de protecție indispensabile și aparatură medicală performantă vor fi duse la secţiile de copii din două spitale din Sebeș și Zalău, care din 24 martie au preluat cazuri pediatrice confirmate de infectare cu coronavirus.

Spitalul Municipal Sebeș va fi dotat atât cu un incubator de transport, cât și cu echipamente de protecție pentru medici, iar la Spitalul de Urgență din Zalău vor fi duse două injectomate, kituri de ventilație, echipamente și materiale de protecție.

“Fondul de urgență pentru spitale deschis de Salvați Copiii este o garanție că medicul poate rămâne în spital, să salveze vieți”, a explicat Gabriela Alexandrescu, președintele organizației. Până acum, au fost colectate fonduri de 275.365 de euro de la companii, 65.028 de euro provenind din donațiile persoanelor fizice.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Festivalurile Untold și Neversea speră la ridicarea restricțiilor

Articolul următor

Unifarm: 12 avioane cargo și cel puțin 6 transporturi terestre cu PPE urmează să vină în România până la jumătatea lunii mai

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share