Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Vești bune: Uzinele Dacia sunt gata să reia progresiv activitatea industrială

Dacia vine astăzi cu vești bune: în curând va fi demarat procesul de reluare progresivă activității de fabricație derulată pe platforma industrială Dacia de la Mioveni. De pe 21 aprilie activitățile de producție ale celor două uzine vor fi reluate pe bază de voluntariat.

„În acord cu partenerii sociali și din respect pentru protejarea și siguranța angajaților, toate măsurile sanitare de protecție în vigoare, în România, au fost implementate pentru a relua progresiv activitatea de fabricație derulată pe platforma industrială Dacia de la Mioveni”, anunță compania.

Astfel, începând cu data de 21 aprilie, activitățile de producție ale celor două uzine vor fi reluate pe bază de voluntariat: • Uzina Mecanica și Șasiuri este pregătită să redemareze activitatea în echipă redusă de lucru
• Uzina Vehicule va relua producția în departamentul Presaj, în 2 schimburi
Din data de 4 mai, vor redemara activitățile ambelor uzine.

„Pe tot parcursul perioadei în care activitatea de producție a fost întreruptă au fost definite si aplicate măsuri pentru a proteja angajații în perspectiva revenirii acestora la lucru. Aceste măsuri care țin de igienizare și securitate vor fi aplicate în mod riguros. Angajații vor fi informați despre necesitatea respectării măsurilor luate pentru protejarea sănătății lor și a colegilor. De la debutul crizei pandemice, generată de noul virus COVID -19, Groupe Renault România s-a asigurat să ia măsuri adaptate de protecție pentru ansamblul angajaților din toate sediile unde își desfășoară activitatea”, se mai menționează într-un comunicat publicat astăzi.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

„Am avut de ales: mergem în șomaj tehnic sau căutăm soluții”. Compania din automotive Moveos va produce săptămânal până la 18.000 de combinezoane

Articolul următor

Microîntreprinderile și IMM-urile pot obține credite cu dobândă zero

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share