Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Depozitul ecologic de deșeuri al Maramureșului, gata până în vară

Lucrările de stabilitate și de punere în siguranță a investițiilor realizate la viitorul depozit ecologic pentru deșeurile din județul Maramureș vor fi terminate până în iulie.

“Sunt în plină desfășurare lucrările de asigurare a amplasamentului pe care s-a construit Centrul de Management Integrat al Deşeurilor de la Sârbi-Fărcaşa, obiectiv important în cadrul proiectului de sistem integrat. 

Din cauza problemelor de stabilitate a terenului, în prezent se execută saltele de balast, urmând ca, în cel mai scurt timp, să se execute ancorele de mare adâncime.

Termenul de finalizare a lucrărilor, conform prevederilor contractuale, este 30 iunie 2020 și ne vom încadra în această dată. Implementarea Sistemului de Management Integrat al Deşeurilor în Maramureş este un obiectiv important atât din prisma fondurilor europene atrase în județ, cât și a beneficiilor obţinute” au menționat reprezentanții Consiliului Județean.

Instituția a precizat că, finalizat în proporție de peste 90%, după ce va deveni operațional și funcțional, SMID va rezolva problema gestionării deşeurilor în întreg Maramureşul, respectând astfel standardele impuse de Uniunea Europeană.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

VIDEO Compania Lanco a donat o cabină de dezinfecție performantă Spitalului Județean Sibiu

Articolul următor

Motivele care au dus la deficitul de Euthyrox pe piața din România: în luna aprilie s-au cerut cantități duble, față de luna martie

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share