Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Kesz: “Lucrările de construcții vor redresa economia după coronavirus”

Continuarea lucrărilor de construcții este o necesitate pentru că astfel vom avea o redresare economică rapidă când criza va lua sfârșit, susțin reprezentanții companiei de profil KESZ România (KCR).

Anca Pintea, construction Engineer la KCR Cluj, una dintre societățile determinante ale pieței de construcții din Europei Centrale și de Est, a relatat, pe platforma Arhispec, cum a afectat piața epidemia și ce măsuri s-au luat.

“Impactul epidemiei de coronavirus ne va afecta și pe noi, cei care activăm în domeniul construcțiilor și va fi o situație ce se va întinde pe câteva luni. Sunt luni care se vor reflecta în cifra de afaceri a companiei și a planurilor de dezvoltare.

În ciuda faptului că activitatea pe șantierele noastre, încă se desfășoară în bune condiții, la fel cum acționează din câte știm și la alti jucători din acest domeniu, suntem constrânși de aprovizionarea materiilor prime și de impunerea restricțiilor generale de circulație, în cazul în care situația de criză se va accentua”, a menționat oficialul KESZ.

În construcții nu s-au impus modificări majore, ceea ce ne dă posibilitatea să ne continuăm lucrările, să putem întocmii situații de lucrări și să emitem facturi, bineînțeles cu respectarea condițiilor de ingienă și contact social impus de guvern.

Totul e condiționat și de clienți, pentru că deja s-a instalat teama de a investi. Îngrijorarea printre constructori privind plata la timp a lucrărilor executate și asigurarea lichidităților pentru plata salariilor, se menține. Considerăm că este o necesitate continuarea lucrărilor de construcții, pentru că astfel vom avea o redresare economică rapidă când criza va lua sfârșit”, spune Pintea.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Deschiderea procedurii de insolvență în contextul stării de urgență

Articolul următor

VIDEO Compania Lanco a donat o cabină de dezinfecție performantă Spitalului Județean Sibiu

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share