Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

1.100 de viziere de la Silcotub, aduse la “județeanul” din Sălaj

Angajații combinatului de țevi TenarisSilcotub din Zalău au făcut o donație de echipament medical Spitalului Județean de Urgență (SJU) din localitate.

“Am făcut o nouă vizită la SJU Zalău pentru a completa donația noastră de măști, cu halate sterile, dezinfectant pentru mâini și viziere. Am livrat, cu această ocazie, și 1.100 de viziere pe care colegii noștri le-au achiziționat prin eforturi proprii.

În zilele următoare, ne vom vedea cu cadrele medicale de la Călărași, pe care le vom sprijini cu măști și combinezoane. Încercăm, astfel, să fim alături de cei ce fac eforturi în lupta cu COVID-19, iar celor de acasă să le dăm un plus de liniște că spitalele sunt pregătite dacă va fi nevoie”, au informat reprezentanții companiei.

TenarisSilcotub – companie parte din grupul Tenaris – este cel mai important producător român de țevi fără sudură de diametre mici, utilizate în diverse aplicații din industriile energiei, mecanică și auto. Cu o echipă de 1.900 de oameni în România, TenarisSilcotub are unități de producție la Zalău, Călărași și Câmpina.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Un hotel de la km 0 al Băii Mari, transformat în centru de carantină

Articolul următor

Ventilator mecanic 100% românesc - primele rezultate ale echipei care dezvoltă echipamentul la Mureș: „Funcționează impecabil”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

HR-iștii s-au suit în Dealul Clujului

O comunitate a profesioniștilor din resursele umane prinde contur la Cluj prin intermediul unor evenimente nonconformiste de socializare.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share