Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Ventilator mecanic 100% românesc – primele rezultate ale echipei care dezvoltă echipamentul la Mureș: „Funcționează impecabil”

Reprezentanții Gaze Industriale Mureș, societate care lucrează în parteneriat cu specialiștii SC Try Innovation la primul ventilator mecanic 100% românesc, au anunțat duminică, 12 aprilie, că testele au avut un deznodământ fericit, aparatul funcționând impecabil.

„Funcționează impecabil! Nu o spunem doar noi, ci și echipa de testare de la Centrul de Simulare și Abilități Practice din cadrul UMFST ”George Emil Palade” Târgu-Mureș. Astăzi, 12 aprilie 2020, în duminica Floriilor am finalizat ultimele modificări ale ventilatorului mecanic. Am supus echipamentul nostru la cele mai dure teste pentru a verifica buna sa functionare și pentru a finaliza ultimele reglaje. Ventilatorul mecanic a făcut față cu brio!”, au transmis reprezentanții SC Gaze Industriale Mureș.

Potrivit acestora, testele efectuate pe plămânul artificial au arătat că poate fi utilizat pe orice fel de pacient. „Am implementat noi moduri de lucru cu echipamentul. Ventilatorul mecanic permite controlul PIP, PEEP, FiO2, Volum, numărului de respirații, etc. Îi mulțumim pentru ajutor rectorului UMFST “George Emil Palade”, domnul prof. univ. dr. Leonard Azamfirei! Îi mulțumim pentru modul prompt în care a răspuns solicitărilor noastre, directorului Centrului de Simulare și Abilități Practice, domnul conf. dr. Janos Szederjesi, medic primar ATI! Îi mulțumim călduros pentru implicare șefului de lucrări, domnul dr. Marius Petrișor, medic ATI! Orice ajutor din partea medicilor din România este binevenit. Vom încerca să ținem cont de fiecare sugestie. Implicarea dumneavoastră contează!”, au mai anunțat reprezentanții SC Gaze Industriale Mureș.

Compania Gaze Industriale Mureș a fost înfiinţată în anul 2018, având de la început drept obiect principal de activitate “intermedieri in comertul cu gaze industriale”. În vara anului 2018, societatea a încheiat un contract de parteneriat cu liderul de piață în producția și vânzarea gazelor industriale, compania Linde, şi a încpeut să activeze pe piața mureșeană ca depozit și distribuitor, având primul punct de lucru în Târgu Mureș, str. Barajului nr. 8.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

1.100 de viziere de la Silcotub, aduse la “județeanul” din Sălaj

Articolul următor

Continental reia activitatea fabricilor din Timişoara, dar şi în alte locaţii din ţară

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share