București Real Estate Slider Ultimele stiri

Dunwell: 2.500 mp pentru Farmasi, in CTPark București

Dunwell, cea mai mare agenție de consultanță imobiliară specializată în sectorul industrial, a intermediat tranzacția prin care compania turcească Farmasi, producător și distribuitor de cosmetice și produse sanitare și de curățenie, va ocupa o suprafață de 2.500 mp în depozitul CTPark București de la kilometrul 13 al autostrăzii A1. Spațiul nou închiriat va susține evoluția rapidă a vânzărilor Farmasi la nivel local, prin eficientizarea vitezei de distribuție.

Din noul spațiu de depozitare, produsele Farmasi vor fi simplu și sigur livrate către utilizatorii finali, dar și către consultanții de vânzări.

„În aprilie 2019 am intrat pe piața din România și receptivitatea clienților noștri, dar și succesul echipelor de vânzări ne-au dat încredere că putem trece la următorul nivel pe piața locală. Situația globală actuală necesită o și mai bună adaptare pentru satisfacerea în siguranță a nevoilor clienților noștri. Așa că am investit semnificativ în toate palierele de business care să ne păstreze în topul companiilor de încredere în industria cosmetică.”, declară Fatih Gulseren, General Manager Farmasi România. Totodată, Sinan Tuna, CEO Farmasi, menționează că “Focusul pe producția crescută de soluții antibacteriene și transferul într-un spațiu de depozitare performant și sigur au fost două componente pe care le-am pus rapid în aplicare. Echipa Dunwell ne-a susținut într-un mod prompt și personalizat în găsirea celor mai bune soluții pentru extinderea afacerii noastre în țară”.

Ana Dumitrache, Country Manager CTP Romania a declarat: “Ne bucurăm să îi avem chiriași pe Farmasi, unul din cei mai importanți jucători de pe piața produselor de cosmetice și de igienizare. Le-am observat evoluția remarcabilă din ultima perioadă și avem convingerea că parteneriatul dintre noi va contribui la dezvoltarea dorită, mai ales luând in considerare faptul că am reușit livrarea spațiului închiriat înainte de termenul stabilit.”

„Evoluția Farmasi România a fost uimitoare. Într-un singur an au reușit să recruteze peste 140.000 de consultanți de vânzări și au devenit astfel cel mai rapid start-up de direct selling. Ne bucură faptul că au ales echipa Dunwell pentru identificarea soluției de depozitare și deschiderea acestui nou capitol în București.”, declară Daniel Cautiș, managing partner Dunwell. „Acesta este al doilea client distribuitor de cosmetice, care semnează o tranzacție prin intermediul Dunwell în ultimele 6 luni.”

Biroul de acasă a devenit o realitate atât în România, cât și la nivel mondial. Aceasta se reflectă în externalizarea într-o proporție crescută a achizițiilor de produse de tip FMCG în modul online. Evident, apar și provocări – angajații nu mai relaționează față în față la fel de mult cu colegii și colaboratorii, comunicarea facându-se prin e-mail, telefon, video-conferințe. Însă aceștia se adaptează și își crează acasă condițiile desfășurării cât mai eficient si prompt a sarcinilor, menținând astfel o muncă disciplinată, un echilibru psihologic și un randament optim, similar programului de lucru la birou.

Vânzările online au înregistrat o creștere de la începutul stării de urgență și astfel chiriașii din domeniul e-commerce analizează activ oferte pentru spații de depozitare cuprinse între 1.000 și 10.000 mp, în special pentru închirieri temporare.

Potrivit Dunwell, în topul celor mai căutate locații pentru dezvoltare se află, în continuare, zona de Vest a Bucureștiului. Există însă orientare crescută spre zona de Nord-Vest și un interes sporit pentru Nord sau zona de Est a Bucureștiului.

Related posts

Grupul maramureşean Taparo vrea să trimită peste 13.000 de tiruri încărcate cu mobilă în Europa, Orientul Mijlociu şi SUA în 2018

redactia

Directorul TAROM, despre strategia de dezvoltare: ”Încercăm să folosim poziţia noastră de hub pentru a crea punţi aeriene”

redactia

În Cetatea Oradea s-a deschis restaurantul Meridian Zero, care promovează civilizația și cultura gustului

Traian Dan

Ministrul Muncii: „Va urma un prim val de măsuri pentru angajatori, dar şi pentru angajaţii nevoiţi să intre în şomaj tehnic”

Ion Surdu

A fost emis ordinul de incepere a lucrarilor de inchidere a depozitului neconform de deseuri din Dej

Stefana Muresan

Apar primele stații de încărcare a mașinilor electrice la Baia Mare

Nora Dumitrescu

Peste 25.000 de firme s-au înscris în Start-Up Nation 2018

redactia

Ajutoare de stat în valoare de 98 de milioane de lei pentru cinci companii cu proiecte de investiţii de 230 de milioane de lei

redactia

Un tânăr sălăjean a ajuns, din simplu muncitor, milionar în euro

Nora Dumitrescu

Transformare în Groupe Renault: compania vrea să economisească 2 miliarde de euro în următorii 3 ani. Se vor amâna extinderile în România și Maroc, dar este în vizor piața rusă

Papuc Irina

Este gata metodologia ce permite colectarea de plasmă de la donatorii vindecați de COVID-19 și utilizarea acesteia pentru pacienții critici din secțiile ATI

Papuc Irina

Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu va finanța în jur de 75 de antreprenori cu câte 40.000 de euro

Stefana Muresan

Blue Air reia zborurile pe ruta București – Oradea

Traian Dan

Teraplast Bistriţa şi-a dublat afacerile în primele nouă luni din 2018

redactia

Cartierele Zalăului vor fi regenerate cu 30 de milioane de euro

Nora Dumitrescu

Venituri în creștere cu 5% pentru Digi Comunication NV pe trimestrul doi 2020

Traian Dan

Fabricanții locali de produse din cătină își vor deschide magazin

Nora Dumitrescu

Infineon Technologies, extindere in Novo Park

Transilvania Business

A fost inaugurat cel de-al doilea pasaj rutier la nivel de cale ferată din Timișoara, investiție de peste 6 mil. euro

Stefana Muresan

Proiectul Alba Iulia Smart City 2018, îmbunătățit cu cinci noi soluții de guvernare inteligentă

Stefana Muresan

Viarom va moderniza străzile din cartierul industrial al Turzii

Nora Dumitrescu

Încep lucrările de reparații la autostrăzi și drumuri naționale, în valoare de 120 mil. lei

Stefana Muresan

[Enjoy Transylvania!] The Drinking Waters of Transylvania

Transilvania Business

O treime din firmele înfiinţate în 2017 lucrează cu Banca Transilvania

Stefana Muresan

Leave a Comment