București Real Estate Slider Ultimele stiri

Dunwell: 2.500 mp pentru Farmasi, in CTPark București

Dunwell, cea mai mare agenție de consultanță imobiliară specializată în sectorul industrial, a intermediat tranzacția prin care compania turcească Farmasi, producător și distribuitor de cosmetice și produse sanitare și de curățenie, va ocupa o suprafață de 2.500 mp în depozitul CTPark București de la kilometrul 13 al autostrăzii A1. Spațiul nou închiriat va susține evoluția rapidă a vânzărilor Farmasi la nivel local, prin eficientizarea vitezei de distribuție.

Din noul spațiu de depozitare, produsele Farmasi vor fi simplu și sigur livrate către utilizatorii finali, dar și către consultanții de vânzări.

„În aprilie 2019 am intrat pe piața din România și receptivitatea clienților noștri, dar și succesul echipelor de vânzări ne-au dat încredere că putem trece la următorul nivel pe piața locală. Situația globală actuală necesită o și mai bună adaptare pentru satisfacerea în siguranță a nevoilor clienților noștri. Așa că am investit semnificativ în toate palierele de business care să ne păstreze în topul companiilor de încredere în industria cosmetică.”, declară Fatih Gulseren, General Manager Farmasi România. Totodată, Sinan Tuna, CEO Farmasi, menționează că “Focusul pe producția crescută de soluții antibacteriene și transferul într-un spațiu de depozitare performant și sigur au fost două componente pe care le-am pus rapid în aplicare. Echipa Dunwell ne-a susținut într-un mod prompt și personalizat în găsirea celor mai bune soluții pentru extinderea afacerii noastre în țară”.

Ana Dumitrache, Country Manager CTP Romania a declarat: “Ne bucurăm să îi avem chiriași pe Farmasi, unul din cei mai importanți jucători de pe piața produselor de cosmetice și de igienizare. Le-am observat evoluția remarcabilă din ultima perioadă și avem convingerea că parteneriatul dintre noi va contribui la dezvoltarea dorită, mai ales luând in considerare faptul că am reușit livrarea spațiului închiriat înainte de termenul stabilit.”

„Evoluția Farmasi România a fost uimitoare. Într-un singur an au reușit să recruteze peste 140.000 de consultanți de vânzări și au devenit astfel cel mai rapid start-up de direct selling. Ne bucură faptul că au ales echipa Dunwell pentru identificarea soluției de depozitare și deschiderea acestui nou capitol în București.”, declară Daniel Cautiș, managing partner Dunwell. „Acesta este al doilea client distribuitor de cosmetice, care semnează o tranzacție prin intermediul Dunwell în ultimele 6 luni.”

Biroul de acasă a devenit o realitate atât în România, cât și la nivel mondial. Aceasta se reflectă în externalizarea într-o proporție crescută a achizițiilor de produse de tip FMCG în modul online. Evident, apar și provocări – angajații nu mai relaționează față în față la fel de mult cu colegii și colaboratorii, comunicarea facându-se prin e-mail, telefon, video-conferințe. Însă aceștia se adaptează și își crează acasă condițiile desfășurării cât mai eficient si prompt a sarcinilor, menținând astfel o muncă disciplinată, un echilibru psihologic și un randament optim, similar programului de lucru la birou.

Vânzările online au înregistrat o creștere de la începutul stării de urgență și astfel chiriașii din domeniul e-commerce analizează activ oferte pentru spații de depozitare cuprinse între 1.000 și 10.000 mp, în special pentru închirieri temporare.

Potrivit Dunwell, în topul celor mai căutate locații pentru dezvoltare se află, în continuare, zona de Vest a Bucureștiului. Există însă orientare crescută spre zona de Nord-Vest și un interes sporit pentru Nord sau zona de Est a Bucureștiului.

Related posts

Sectorul vinicol puternic sprijinit de Comisia Europeană

Gruita Ienasoiu

Din cauza COVID-19 s-au amânat târgurile de turism din Iaşi şi Braşov

Papuc Irina

Aramis Invest și-a dezvoltat capacitățile de producţie şi de stocare, după o investiție de 55 de milioane de euro

Stefana Muresan

DEMO METAL VEST 2017, un eveniment de excepţie la Expo Arad

Stefana Muresan

Acționarii companiilor pot convoca adunarea generală de la distanță pentru a lua decizii

Ion Surdu

Doua saptamani ramase pana la Realty 2016

SMARTREE: Peste 75% dintre companiile mari oferă beneficii extrasalarile propriilor angajați

Stefana Muresan

New lease agreement signed for SPDI

Ionut Oprea

POZITIV TB – Renate Popescu: „Îi sfătuiesc pe colegii mei să apeleze cât mai mult la procedee digitale”

Traian Dan

Topul celor mai vândute medicamente pentru răceală. Brandul unui producător român îşi face loc printre cele mai căutate produse

redactia

Transelectrica, investiţii de 4,1 miliarde de lei în următorii 10 ani

Stefana Muresan

Lucrările de reparaţii pe DN 1C Dej – Baia Mare, demarate la sfârşitul lunii mai de FCC Construccioni

Stefana Muresan

Investițiile în educație – cheia pentru avansarea egalității de gen în agricultură

Ligia Voro

Încasări record pentru hoteluri și restaurante de 1 Decembrie la Alba Iulia

redactia

Unique Smile, centrul de îngrijire dentară cu servicii stomatologice premium, echipă interdisciplinară și echipamente de ultimă generație

Stefana Muresan

Lucrările la sectorul 2 al DN 76 Oradea – Deva, executate în proporție de 55%

Traian Dan

Ministrul Muncii: „Va urma un prim val de măsuri pentru angajatori, dar şi pentru angajaţii nevoiţi să intre în şomaj tehnic”

Ion Surdu

Grupul Banca Transilvania valorează peste 10 miliarde de lei

Stefana Muresan

O nouă destinație de pe Aeroportul Internațional Sibiu

Papuc Irina

Alianța Vestului din fabricile de mobilier: Linii de producție fără oameni, in și cânepă în loc de lemn

Stefana Muresan

Fermierii din Ardeal au trimis o scrisoare deschisă guvernului

Nora Dumitrescu

Google susține mediul întreprinzător românesc. Proiect educaţional gratuit în Cluj-Napoca şi Timişoara

Stefana Muresan

Daraban: Peste 15.000 de firme cu capital turcesc și 522 mil euro investiții directe ale Turciei în România, la nivelul lunii decembrie

redactia

Previziunile ESOP

Transilvania Business

Leave a Comment