Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Pandemia crește producția la Friesland. Angajări mari la fabricile din Ardeal

Compania FrieslandCampina România (FCR) a anunțat că nu intenționează să își trimită angajații în șomaj tehnic și va angaja operatori de producție și depozit, mecanici și electricieni pentru fabricile din Cluj și Mureș.

FCR lucrează la capacitate maximă de la începutul pandemiei și depune eforturi continue pentru a se asigura că produsele Napolact ajung pe mesele românilor la cele mai înalte standarde de calitate și siguranță, mai ales în contextul dificil al pandemiei COVID 19, conform conducerii companiei.

“Pe fondul pandemiei, cererea de produse este într-o creștere accentuată și ne așteptăm ca această situație să continue. Colegii noștri din fabricile de la Cluj și Mureș, precum și cei din depozite muncesc într-un ritm susținut pentru a se asigura că produsele noastre ajung în magazine și pe masa tuturor românilor.

Căutăm în aceste zile să extindem echipele din ambele fabrici pentru a răspunde nevoilor din piață, deși costurile de gestionare a măsurilor impuse de criză sunt foarte mari”, spune Ferenc Szecskó, managing director al FCR.

În ultimele săptămâni, compania a venit în ajutorul persoanelor care au în aceste zile cea mai mare nevoie de sprijin. FCR a a donat peste șase tone de produse lactate Napolact către asociații din două județe, printre care Spitalul de Boli Infecțioase Cluj și Centrul pentru Vârstnici din Târgu Mureș.

În București, Napolact a livrat produse lactate către spitalele care reprezintă linia întâi în combaterea COVID-19: Spitalul Victor Babeș, Spitatul Balș, Spitalul Cantacuzino, Spitalul Bagdasar, Spitalul Colțea.

FCR face parte din compania olandeză Royal FrieslandCampina, aflată în topul celor mai mari producători mondiali de lactate. Aceasta este prezentă pe piața din România cu brandurile Napolact, Frico, Milli, Oke și Dots.  

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Dunwell: 2.500 mp pentru Farmasi, in CTPark București

Articolul următor

Ministrul Muncii: Vreau să transform REVISAL în REFORMA. Începe numărătoarea tuturor angajaților plătiți de stat

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share