Antreprenori Maramureș Ultimele stiri

Un studio foto din Baia Mare s-a specializat în viziere medicale

Aproape 750 de viziere au fost deja donate spitalelor din Maramureș printr-un demers inițiat de Carpatic Studio, un business de fotografie digitală.

Tinerii de la Carpatic Studio au reușit, în doar câteva zile, să confecționeze și apoi să doneze 750 de viziere spitalelor din Maramureș. Acțiunea pornită în 26 martie s-a materializat într-o inițiativă în sprijinul medicilor și personalului sanitar din Marmaureș, care înfruntă coronavirusul în fiecare zi.

”Totul a pornit de la o idee, având material disponibil pentru 30 de viziere și încurajările câtorva prieteni care ne-au convins că am putea face o treabă bună. În 31 martie, la doar cinci zile distanță, am reușit să livrăm primele 728 de viziere spitalelor din Baia Mare și din împrejurimi. Acest lucru a fost posibil prin implicarea în proiect cu materiale, cu sume de bani sau cu munca voluntară a unor oameni care simt și gândesc la fel ca noi: că sănătatea nu are preț.

Pentru a putea continua, însă, avem nevoie de și mai mult ajutor. Vizierele sunt oferite gratuit spitalelor și sperăm să ajungem să confecționăm 10.000 de astfel de elemente de protecție. Pentru ca acest lucru să fie posibil, avem nevoie de sprijinul tuturor celor care doresc să se implice cu materialele de care avem nevoie sau cu sprijin financiar.

Munca noastră este voluntară, pentru că, în astfel de momente, fiecare trebuie să luptăm pentru același țel: să ne salvăm medicii și asistenții, pentru ca ei să poată, apoi, să ne salveze pe noi”, a declarat Alex Bicăzan, reprezentant al Carpatic Studio.

Reprezentanții societății au donat 300 de viziere Spitalului Județean Dr. Constantin Opriș Baia Mare, 108 au mers către Spitalul TBC, 200 au fost donate Spitalului de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare, iar 120 au ajuns la Spitalul Municipal Sighetu Marmației.

Carpatic Studio a lansat un apel către toți cei care vor să se implice în această campanie al cărei scop îl reprezintă protejarea sistemului medical și sanitar în lupta cu noul coronavirus.

Echipa va da dovadă de transparență maximă, anunțând periodic sumele primite, numărul de viziere realizate și donate. Compania băimăreană este specializată în albume foto digitale și a fost înființată datorită pasiunii pentru design, fotografie și creativitate.

Related posts

CTP l-a numit pe Daniel Paraschiv în funcția de Business Development Manager pentru Transilvania

Stefana Muresan

POZITIV TB: Ec. Teodor Giurgiu, președinte Federalcoop Satu Mare – “Criza a arătat cât de important este ca la produsele alimentare strategice să ne putem baza pe producția internă”    

Ligia Voro

ACEA: Vânzările de autoturisme Dacia în Europa, avans de 2,4% în februarie

Stefana Muresan

Aplicația MyAccount Telekom, utilizată de un număr dublu de clienți în T2

Traian Dan

Electrolux, cu fabrică în Satu Mare, este pe val: Acțiunile cresc fără precedent, iar profitul a depășit toate estimările

redactia

Aproape jumătate de milion de femei, acțiuni în firmele din România

Stefana Muresan

Florin Segărceanu: “Golful este un sport care te solicită foarte mult mental”

Ligia Voro

Ardealul, înțesat de mall-uri în 2020. Cum arată harta investițiilor

Nora Dumitrescu

Transelectrica, investiţii de 4,1 miliarde de lei în următorii 10 ani

Stefana Muresan

Roman SA va încheia anul cu o producție de 33 de camioane

Stefana Muresan

Oradea și Clujul, orașele cu cel mai mare grad de satisfacție al locuitorilor

Traian Dan

Pasionat de a antrena juniori, Mircea Stoica își clădește visul la Cluj-Napoca

Ligia Voro

Orașul Oradea a fost inclus în topul celor mai sigure destinații europene

Traian Dan

Business Days București repune pe agendă un subiect major:  rolul oamenilor de afaceri în construcția proiectului de țară

Ionut Oprea

Centura Metropolitană a Clujului, variante de traseu. Cost final estimat – 250 milioane de euro

redactia

În laboratoarele Regina Maria se procesează 20% din totalul testelor PCR, efectuate zilnic în România: „Am depășit 10.000 de teste efectuate”

Papuc Irina

Pfeiffer Vacuum s-a mutat din oraș. Uzină de 13 milioane de euro la Apahida

redactia

UMF Cluj introduce una dintre cele mai apreciate examinări la nivel internaţional

redactia

Subsidiara companiei olandeze CSI Industries, beneficiara unui ajutor de la Guvern, angajări în Cluj și Mureș

Stefana Muresan

7card – soluția care facilitează accesul angajaților la cea mai extinsă și diversificată rețea de centre și activități sportive și de care pot beneficia sute de mii de români

Stefana Muresan

Universitatea de Vest din Timișoara, locul 2 la nivel național

Stefana Muresan

Cum arată primul kit complet de protecție 100% românesc: produs la o fabrică din Călan, județul Hunedoara

Ion Surdu

Alergia la polenul de ambrozie poate fi tratată natural

Ligia Voro

E.ON donează laptopuri copiilor din familiile sărace pentru „Școala online”. Poveștile acestora sunt așteptate printr-un mesaj privat

Ion Surdu

Leave a Comment