Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Un studio foto din Baia Mare s-a specializat în viziere medicale

Aproape 750 de viziere au fost deja donate spitalelor din Maramureș printr-un demers inițiat de Carpatic Studio, un business de fotografie digitală.

Tinerii de la Carpatic Studio au reușit, în doar câteva zile, să confecționeze și apoi să doneze 750 de viziere spitalelor din Maramureș. Acțiunea pornită în 26 martie s-a materializat într-o inițiativă în sprijinul medicilor și personalului sanitar din Marmaureș, care înfruntă coronavirusul în fiecare zi.

”Totul a pornit de la o idee, având material disponibil pentru 30 de viziere și încurajările câtorva prieteni care ne-au convins că am putea face o treabă bună. În 31 martie, la doar cinci zile distanță, am reușit să livrăm primele 728 de viziere spitalelor din Baia Mare și din împrejurimi. Acest lucru a fost posibil prin implicarea în proiect cu materiale, cu sume de bani sau cu munca voluntară a unor oameni care simt și gândesc la fel ca noi: că sănătatea nu are preț.

Pentru a putea continua, însă, avem nevoie de și mai mult ajutor. Vizierele sunt oferite gratuit spitalelor și sperăm să ajungem să confecționăm 10.000 de astfel de elemente de protecție. Pentru ca acest lucru să fie posibil, avem nevoie de sprijinul tuturor celor care doresc să se implice cu materialele de care avem nevoie sau cu sprijin financiar.

Munca noastră este voluntară, pentru că, în astfel de momente, fiecare trebuie să luptăm pentru același țel: să ne salvăm medicii și asistenții, pentru ca ei să poată, apoi, să ne salveze pe noi”, a declarat Alex Bicăzan, reprezentant al Carpatic Studio.

Reprezentanții societății au donat 300 de viziere Spitalului Județean Dr. Constantin Opriș Baia Mare, 108 au mers către Spitalul TBC, 200 au fost donate Spitalului de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare, iar 120 au ajuns la Spitalul Municipal Sighetu Marmației.

Carpatic Studio a lansat un apel către toți cei care vor să se implice în această campanie al cărei scop îl reprezintă protejarea sistemului medical și sanitar în lupta cu noul coronavirus.

Echipa va da dovadă de transparență maximă, anunțând periodic sumele primite, numărul de viziere realizate și donate. Compania băimăreană este specializată în albume foto digitale și a fost înființată datorită pasiunii pentru design, fotografie și creativitate.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Producătorii locali sălăjeni își fac loc pe internet

Articolul următor

Cum arată primul kit complet de protecție 100% românesc: produs la o fabrică din Călan, județul Hunedoara

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share