Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Echipamente medicale de 3,2 milioane de dolari din China pentru Oradea

O aeronavă Tarom 737-800 a aterizat miercuri, în jurul orei 15, pe Aeroportul Oradea, plină cu echipamente medicale. Avionul a ajuns la Oradea din direcția Shanghai, China. Sunt transportate zeci de tone de echipamente de protecție împotriva răspândirii SARS CoV-2, anunță Bihon.ro.

 

Este primul transport dintr-o serie de trei, care aduce la Oradea peste 70 de tone de echipamente, a precizat dr. Gheorghe Carp, prezent pe aeroport. Următoarele doua curse aeriene ar trebui sa ajungă la Oradea miercuri noapte, respectiv zilele viitoare.

Mihai Jurca, directorul APTOR, s-a ocupat cu găsirea furnizorului chinez. Carp și Jurca au precizat că este vorba despre o achiziție directă, fără intermediari, direct de la producătorul chinez, a unor echipamente în valoare de 3,2 milioane de dolari.

Sursa: Bihon.ro

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Prima rectificare bugetară din acest an: Sănătatea și Asistența socială primesc 12 miliarde de lei în plus. Fondul de rezervă, completat cu 3 miliarde

Articolul următor

Cristian Popescu, Partener, Popovici Nițu Stoica & Asociații participă LIVE la conferința PRIA Agriculture, despre exportul de cereale

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share