Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Hotelul Sport din Zalău, oferit gratuit medicilor din linia întâi

Municipalitatea zălăuană a oferit gratuit 20 de camere din Hotelul Sport cadrelor medicale de la Spitalul Judeţean.

“Am pus la dispoziţia personalului medical un mijloc de transport destinat exclusiv transportului medicilor şi al asistenţilor medicali. Am fost foarte preocupat şi am vrut să văd la faţa locului posibilitatea de a oferi personalului medical, medicilor, celor care fac naveta sau celor care vor să se autoizoleze protejându-se în acest fel pe ei, ca persoane, dar şi pe familiile lor, 20 de camere la Hotelul Sport.

Sunt camere cu condiţii moderne, dotate cu mobilier modern, frigider, TV, aer condiţionat, grup sanitar şi tot ce este necesar pentru cazarea în bune condiţii a acestora. Vom continua, dacă va fi nevoie, să găsim şi alte locaţii, dar deocamdată astăzi putem oferi cele 20 de camere celor care sunt în prima linie în lupta cu coronavirusul”, a motivat primarul Ionel Ciunt.

Conducerea primăriei a ordonat lucrări ample de dezinfecţie în oraş pe domeniul public, conform Știri din Sălaj. Au fost făcute lucrări de dezinfecţie la toate scările de bloc, lucrări care vor continua cu firmele Citadin şi Coral Impex.

De asemenea, s-a încercat reducerea circulaţiei oamenilor, astfel că a fost modificat programul autobuzelor Transurbis. Parcurile de joacă au fost închise, iar pieţele dezinfectate, aceste lucrări realizându-se permanent.

Total
20
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Besmax Distribution va trimite în Maramureș un echipament anticoronavirus

Articolul următor

Grupul Sun Pharma va aduce în România milioane de doze de clorochină

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
20
Share