Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

GLS și-a majorat cifra de afaceri cu peste 50 de milioane de lei pentru al doilea an consecutiv: creștere de 32% în 2019

Compania de curierat GLS General Logistics Systems România a depășit anul trecut suma de 221 milioane de lei ca cifră de afaceri, cu peste 54 de milioane de lei mai mult decât în anul 2018, reprezentând o creștere de 32%. Din datele raportate la Minsiterul Finanțelor reiese că aceasta a fost a doua cea mai mare creștere a cifrei de afaceri înregistrată de companie într-un an: în 2018 aceasta a fost cu 55 de milioane de lei mai mare decât în anul precedent.

Operatorul GLS General Logistics Systems România a intrat pe piaţa din România în anul 2007, inaugurând prima filială în municipuil Sibiu în urma unei investiţii de circa 5 milioane de euro, conform Ziarul Financiar. Odată cu deschiderea filialei de la Sibiu compania și-a consolidat reţeaua din Estul Europei. Cu sediul central în Sibiu, noua reprezentanţă şi-a început operaţiunile cu zece depozite, oferind un serviciu naţional fiabil încă din prima zi de existenţă.

Aunl trecut profitul net al companiei a depășit 41 de milioane de lei, rezultatul financiar al companiei fiind atins cu un număr mediu de 204 angajaţi înregistrat în 2019.

În 2018 GLS General Logistics Systems România s-a clasat pe locul 5 în clasamentul firmelor de curierat din țară după cifra de afaceri.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cifra de afaceri a agenției de turism eSky a crescut cu 27,5% în 2019. Strategiile luate de companie după răspândirea Covid-19

Articolul următor

Finanțare de 1,8 milioane de euro pentru viitorii fermieri ai Transilvaniei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share