Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Municipiul Oradea, exemplu de bune practici în lupta cu Covid – 19

Azi dimineață, puțin după ora 3:00, a aterizat pe Aeroportul din Oradea a doua aeronavă Boeing 737 a companiei Tarom, cu peste 10 tone de materiale sanitare pentru spitale.

În acest transport au venit 1,2 milioane de măști. Plus bonete, combinezoane de protecție și 62.000 de măști FFP 3.

Miercuri, în jurul orei 14:00, a aterizat pe Aeroportul din Oradea o altă aeronavă Boeing 737 care a adus din Shaghai alte 10 tone de echipamente medicale. Potrivit primarului Oradiei, Ilie Bolojan, până la sfârșitul acestei săptămâni, va ateriza la Oradea cea de-a treia aeronavă Boeing 737 cu echipamente medicale din China.

Suntem asigurați cu materiale sanitare în așa fel încât cei care lucrează cu oameni ce au coronavirus, personal medical și forțe de ordine, să se poată proteja. Mulţumesc celor peste 30 de colegi din primărie, de la spitale și de la aeroport, care au participat azi noapte la transferul produselor sanitare. Un gând de mulțumire și pentru echipajul aeronavei, care după un zbor de peste 36 de ore a adus în siguranță materialele sanitare de pe aeroportul din Shanghai. Numele aeronavei ”Marea Unire” a fost parcă predestinat acestui zbor. Când toți cei care pot face ceva îşi dau mâna, lucrurile se termină cu bine. Am încredere că vom trece cu bine peste această încercare. Dumnezeu să aibă în pază România!, a scris Ilie Bolojan pe pagina sa de Facebook.

Reamintim că la începutul acestei săptămâni Primăria Oradea a luat măsuri ca la intrarea în piețe să fie luată temperatura vizitatorilor și micilor producători. De asemenea, la fel se întâmplă și cu angajații companiilor care au mai mult de 50 de angajați pe schimb. Acestora li se măsoară temperatura la intrare. În acest sens, Primăria Oradea a achiziționat direct din China 2.000 de termoscanere.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Auchan va transforma BTarena în spital de campanie

Articolul următor

VGP: Publishes First Quarter 2020 Trading Update

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share