Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Doi studenți au creat o hartă a producătorilor locali: Vom rula astfel banii în țară

Doi studenți din București, originari din Adjud, au realizat o hartă a producătorilor locali români, o platformă gratuită ce își propune să faciliteze interacțiunea dintre consumatori și producătorii locali.

Creatorii platformei sunt Andrei-Leonard Ilie, student la Politehnică în București, Facultatea de Automatică și Calculatoare și Mihail Feraru, student la Universitatea din Bucuresti, profilul Matematică-Informatică.

„Am creat un ecosistem în care poți vedea în împrejurimi producători din toate domeniile și să colaborezi cu ei, sprijinind astfel economia țării. Nu ne limităm la produse alimentare, în platformă vor fi toate tipologiile de producători locali”, a explicat Andrei-Leonard Ilie pentru ziaruldevrancea.ro.

„Platforma nu este un magazin online, este un concept nou de listare de producători ce va conține mai multe categorii, nu doar cele de produse alimentare. Am încercat să facem un ecosistem în care utilizatorii pot vedea în împrejurimi producători din toate domeniile și pot colabora cu ei, încercând astfel să rulăm banii în țară”, a mai explicat Andrei-Leonard Ilie pentru sursa citată.

Producătorii locali care vor să apară pe hartă trebuie să completeze un formular de înscriere. Accesul este gratuit, însă pentru a fi acceptați, aceștia trebuie dețină o firmă.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Peste 3.000 de pachete cu alimente pentru masa de Paște, donate de Băncile Pentru Alimente

Articolul următor

POZITIV TB: Rodica Lupu - „Cel mai bun rezultat al crizei va fi creșterea nivelului de digitalizare în toate mediile”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share