Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Relaxarea treptată a restricțiilor în Oradea s-ar putea face după 1 mai

Orașul Oradea poate fi privit ca un exemplu de bune practici în gestionarea epidemiei de coronavirus la nivel local. Primăria a cumpărat echipament medical direct din China și a reorganizat spitalele cu mai multă ușurință, întrucât toate se află în subordinea municipalității.

Într-un interviu realizat de RFI, primarul Ilie Bolojan, a declarat că după data de 1 mai este fezabilă relaxarea treptată restricțiilor în Oradea.

Începând cu 13 aprilie, la intrarea în piețe din Oradea se măsoară temperatura atât vizitatorilor cât și micilor producători. De asemenea, firmele cu mai mult de 50 de angajați pe schimb procedează la fel. Mai mult, Primăria municipiului Oradea se gândește să instaleze termometre la intrarea în supermarketuri și la urcarea în mijloacele de transport în comun.

Treptat-treptat, cu măști pe față, cu anumite activități economice redeschise, din punctul meu de vedere, văd fezabil ca după data de 1 mai, treptat-treptat, să se treacă la repornirea economiei, pentru că nu numai în Oradea, dar în Oradea de exemplu avem peste 10.000 de oameni în șomaj tehnic, avem antreprenori care au linii de credit, care plătesc chirii. Deci cu cât vom reuși să redeschidem mai repede activitatea economică și cea socială, cu atât efectele acestui blocaj vor fi mai mici”, a declarat Ilie Bolojan pentru RFI.
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Firmele clujene au primit 5 milioane de lei pentru șomajul tehnic

Articolul următor

Compania belgiană Warehouses De Pauw sprijină municipiul Deva în lupta cu Covid-19: donație de echipamente și dezinfectanți medicali

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share