Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Compania belgiană Warehouses De Pauw sprijină municipiul Deva în lupta cu Covid-19: donație de echipamente și dezinfectanți medicali

Dezvoltatorul belgian de spaţii logistice şi industriale Warehouses De Pauw (WDP) a donat Primăriei Municipiului Deva, pentru Spitalului Județean de Urgență, echipamente de protecție medicală și dezinfectanți medicali în valoare de 50.000 de lei (peste 10.000 euro).

Articolele donate au ajuns astăzi la Spitalul Județean de Urgență din Deva, unitatea medicală în care sunt tratați cei mai mulţi pacienți infectați cu virusul COVID-19 din județul Hunedoara.

Potrivit Primăriei Deva, compania WDP investeşte în municipiu circa 24 de milioane de euro în dezvoltarea unui centru logistic. Astfel vor fi create aproximativ 350 de noi locuri de muncă. Investiţia finală este estimată la peste 40 de milioane de euro, în cadrul acesteia urmând să fie construite şi unităţi productive, generându-se astfel alte noi locuri de muncă.

„Relația bună de colaborare între Primăria Municipiului Deva și investitorul belgian, precum și implementarea în Deva a proiectului amintit au fost principalele motive pentru care compania Warehouses De Pauw a ales să sprijine municipiul nostru în lupta împotriva COVID-19”, a transmis primarul localității, Florin-Nicolae Oancea.

Belgienii de la Warehouses De Pauw Romania SRL au afaceri în România din anul 2007, obiectul de activitate fiind „Dezvoltare (promovare) imobiliară”. În anul 2018 aceasta și-a dublat cifra de afaceri față de anul anterior, depășind 100 de milioane de lei, conform datelor de la Ministerul Finanțelor. Compania a avut în 2018 un profit net de peste 15,7 milioane lei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Relaxarea treptată a restricțiilor în Oradea s-ar putea face după 1 mai

Articolul următor

Producătorul român de medicamente Antibiotice Iași a înregistrat venituri mai mari în 2019. Exporturile au crescut cu 25%

Citește si:
Total
0
Share